Veet

Veet

Veets produkter är speciellt framtagna för att ge en silkeslen hud och passar alla hudtyper.

Oavsett om du behöver precision för områden som bikinilinje eller ögonbryn, enkla lösningar när du har bråttom eller en len känsla som håller i upp till 4 veckor, så har Veet en produkt som passar just dina behov.

Hårborttagningskräm är ett snabbt och smärtfritt sätt att bli av med oönskat hår. Vår formel löser upp håren så de släpper huden och innehåller även fuktgivande kräm så din hud får lyster. 

Vaxremsor rekommenderas när du vill uppnå resultat med lång verkan. Ett extra plus, håren är färre, finare och mjukare när de växer ut igen.

Warm Wax och Easy Wax är bästa valet när du vill ha ett profesionellt resultat som håller upp till 4 veckor.

För hårborttagning i ansiktet erbjuder Veet den perfekta kombinationen av resultat med lång verkan och vård. Dessa produkter gör det enkelt att applicera vax med precision på ögonbryn, överläpp och kind.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
26 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Kategori 0
Mina val
hårborttagning & rakning
hårborttagning för ansikte
intimrakning
rakning
hårborttagning & rakning 25
hårborttagning för ansikte 5
intimrakning 5
rakning 2
Visa alla
Show less
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
känslig & irriterad
normal
torr
alla hudtyper 17
känslig & irriterad 1
normal 5
torr 3
Visa alla
Show less
Veet Waxstrips Ansikte 20 st
56 kr (Rek.pris 59 kr)
VEET BIKINI UNDER ARM WAX STRIPS
55 kr (Rek.pris 69 kr)
Veet Warm Wax 200 ml
82 kr (Rek.pris 89 kr)
Veet Waxstrips för ben 20 st
79 kr (Rek.pris 89 kr)

Veet trimmer för ögonbryn och bikinilinje

Veet Beauty Styler Sensitive Precision är en precisionstrimmer som används för hårborttagning på känsliga områden som ögonbryn, ansikte och bikinilinje. Den levereras med batterier och med två rakhuvuden: ett för precisionstrimning av t ex ögonbryn och ett för mer allround-rakning.

CE-märkt.


Veet hårborttagning

Veet Suprem Essence Hårborttagningscreme med essentiella oljor som ger extra fukt till din hud. Du applicerar hårborttagningscremen på din hud, väntar i 3 minuter och avlägsnar sedan cremen med den medföljande spateln. Resultatet är lena ben i upp till dubbelt så lång tid som vid rakning.

Krämen kan användas till ben, armhåla och bikinilinje. Förpackningen innehåller: Hårborttagninskräm 180 ml, 1 st Perfect Touch spatel. 

Veet har även en variant för män som används på exempelvis håriga ryggar, rumpor eller bröstkorgar. Veet Man Hair Removal Cream är ett snabbt och effektivt alternativ till vassa rakblad som dessutom håller håret borta längre än vid rakning.