Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Veganskt proteinpulver

För dig som tränar regelbundet, men vill få i dig protein från andra källor än från mjölk och vassle, finns det veganskt proteinpulver. Vegansk proteinpulver kan bestå av olika proteinkällor så som sojaprotein, ärtprotein, hampaprotein och havreprotein.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
42 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 9
Kampanj 21
Vegan 41
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
kollagen
mineraler
protein
proteinpulver
superfood
kollagen 1
mineraler 1
protein 1
proteinpulver 41
superfood 5
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
better you
powerfruits
pranaon
puori
renée voltaire
self omninutrition
sunwarrior
superfruit
wellaware
better you 8
powerfruits 1
pranaon 8
puori 1
renée voltaire 2
self omninutrition 4
sunwarrior 12
superfruit 2
wellaware 4
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
pulver
pulver 41
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
glutenfri
laktosfri
utan tillsatt socker
vegan
ekologisk 9
glutenfri 13
laktosfri 18
utan tillsatt socker 17
vegan 41
Visa alla
Visa färre
Superfruit Hampaprotein 500 g
Vegan Eko
149 kr (Rek.pris 199 kr)
Just nu visas 40 av 42 produkter

Sojaprotein

Sojaprotein framställs ur sojabönan och är ett fullvärdigt protein. Det innehåller alltså alla de essentiella aminosyrorna och är ett fullvärdigt alternativ till animaliskt protein. Sojaprotein har ett proteininnehåll på cirka 81%.

Ärtprotein

Ärtprotein är framställt av gula ärtor och har ett proteininnehåll om 80%. Ärtor innehåller dessutom järn, zink och magnesium, vitamin C, A och B6. 

Hampaprotein

Hampa är en naturlig källa rik på högvärdigt protein, omega-fetter och kostfiber. Fördelen med hampa är det är ett fullvärdigt protein. Men har en ganska låg proteinhalt (cirka 50%) jämfört med andra veganska proteinpulver. Men det vägs upp med att det innehåller generösa mängder av andra viktiga näringsämnen.

Hampaprotein har en gräsliknande smak och perfekt i smoothies, shakes, juicer och pannkakor. Eller vid bakning av muffins, brownies, rawfoodbollar och bars. Eftersom hampa är lätt att odla i många olika jordtyper och kräver lite vatten är den lika skonsam mot miljön som mot kroppen.

Havreprotein

Havreproteinpulver kan användas till mat och dryck för att proteinberika din vardag. Kan användas i proteindrinkar och smoothies, för att proteinberika vid matlagning och bakning t ex i vegetariska biffar, pannkakor, bröd och kakor. Har ett proteininnehåll på cirka 54%.