Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Varukorg
Till kassan

Bäst i test: Brun utan sol 2021

Den bästa brännan är fejkad! Men vilken brun utan sol är egentligen bäst? Vår testpanel på MEDS Apotek har testat massvis av brun utan sol-produkter. Här nedan visas de produkter som fått allra högst genomsnittligt betyg inom sin kategori: Bästa brun utan sol för ansikte, för kropp, för både ansikte och kropp – och vår stora budgetfavorit.

Bästa brun utan sol för kroppen: Isle of Paradise Glow Clear Self Tanning Mousse

Vi kan inte annat än att hurra över denna härliga BUS för kroppen som ger oss allt vi behöver: Enkel applicering (utan att färga av sig på lakan och kläder!) som efter några timmar ger ett snyggt, jämnt och lystrigt resultat. En riktig sommarbränna helt enkelt. Och dessutom med en fräsch doft. En ny favorit hos många MEDS-medarbetare!

Röster om produkten från vår testpanel:

“Resultatet blev SÅ fint, perfekt ton som påminde mig om den färg jag brukar få på sommaren av solen. Fick även komplimanger vilket är kul!”. 

“Torktiden var helt perfekt. När man var färdig kunde man enkelt ta på sig kläder utan att känna att man smetar ut produkten eller att den kommer på kläderna."

“Det största resultatet såg jag när jag sov med produkten, vilket inte var jobbigt då den INTE fläckade ner mina vita sängkläder. Detta är HELT FANTASTISKT.”

“Jag har hittat min nya favoritprodukt och ser fram emot att testa de andra nyanserna.”

Pris: 247 kr
Storlek: 200 ml

KÖP HÄR!

Bästa brun utan sol för både kropp och ansikte: Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse

En brun utan sol för både ansikte och kropp som du kan lita på – och dessutom till ett riktigt bra pris! Den är härlig i konsistensen, känns återfuktande, enkel att applicera och ger en jämn fin färg som håller länge. Ett riktigt kap!

Röster om produkten från vår testpanel:

“Jag har använt denna produkt i ett år snart och jag blir lika förälskad varje gång.” 

“Jag gillar att man inte blir fläckig av den och att den torkar in snabbt i huden utan att kännas klibbig som andra BUS-produkter kan göra.”

“Ger en riktigt fin färg och ett jämn resultat – som håller länge.”

“Den luktar inte särskilt mycket för att vara en BUS-produkt.” 

“För priset och det resultatet det ger – ett kap om du frågar mig!”

Pris: 107 kr
Storlek: 150 ml

KÖP HÄR!

Bästa brun utan sol för ansiktet: Isle of paradise Hyglo 

En brun utan sol i ansiktet i form av ett serum tog oss alla med storm. Serumet har en lätt konsistens, doftar gott, ger en skön återfuktande känsla och ger ett väldigt jämnt och fint resultat. Naturlig subtil färg som går att bygga upp successivt. Detta är vår stora Brun utan sol-favorit för ansiktet.

Röster om produkten från vår testpanel:

“Jag är ganska torr i ansiktet och denna produkt ger en skön fuktgivande känsla, fint tonad effekt och fint glow.”

“Detta är en produkt som passar alla och jag skulle verkligen vilja ha denna hemma i badrumsskåpet!”

“Jag gillar verkligen BUS-produkt i form av ett serum för då känns det mer naturligt att ta sin vanliga dag/nattkräm efter appliceringen. När den väl försvinner tonas den successivt bort så ger inga fläckar i ansiktet.”

“Jag kände ingen BUS-doft vilket är ett stort plus!”

“Jag älskar den här produkten! Den är väldigt skön i konsistensen och ger mig så fint glow. Jag gillar att den innehöll Hyaluronsyra som ger mig optimal fukt.”

“Resultatet blev väldigt fint och naturligt, det var ingen skarp färg utan mer en uppfräschning. Jag skulle nog ta denna flera gånger i veckan för att få resultatet jag vill ha. Men det känns tryggt, för då vet man att man inte behöver oroa sig för att bli kanonbrun på bara några droppar.“

Pris: 329 kr
Storlek: 30 ml

KÖP HÄR!

Bästa budget-brun utan sol: Cocoa Brown 1 Hour 

Detta är en riktigt bra brun utan sol-produkt till otroligt pris (95 kr!). Den ger en jämn applicering och brännan byggs på gradvis beroende på hur många timmar du har på dig produkten innan du tvättar av den. Efter en timme får du en lätt solkysst look och efter tre timmar en riktigt mörk naturlig färg.

Röster om produkten från vår testpanel:

“Överlag är det en otroligt prisvärd produkt. För mig är det högsta betyg. Jag föredrar den här produkten före andra BUS produkter.”

"Det jag gillar med den här produkten är att jag kan välja vilket resultat jag vill ha. Det beror på när man tvättar av den. Efter en timme fick jag en lätt solkysst look. Efter 3 timmar såg det ut som att jag var bosatt i Mexico – och jag älskade det.” 

“Den har inte den klassiska busdoften, utan doftar bara fräscht.”

“Vill du ha en BUS som fungerar riktigt bra till ett väldigt lågt pris så kör.” 

“Pluspoäng är att man kan använda den i både ansiktet och på kroppen.”

Pris: 95 kr
Storlek: 150 ml

KÖP HÄR!

FLER TEST PÅ MEDS:

2021-04-09 07:17:06