Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Skäggvård

För att få ett fint och välvårdat skägg är det viktigt att du tar hand om det med bra produkter. Med återfuktande och näringsrika produkter får du ett skägg som är mjukt och lätthanterligt. Här på MEDS kan du köpa alla skäggvårdsprodukter du behöver. Vi har både rakapparater, trimmers, schampo, balsam, borstar och skäggolja.

Vårda ditt skägg med bra produkter

Det finns en mängd olika produkter som du kan använda för att få ett snyggt och stiligt skägg. Precis som håret på huvudet, behöver även skägget bli omhändertaget för att det ska hålla sig starkt och fräscht. Du kan köpa skäggvård i separata förpackningar, men du kan även köpa färdiga set med skäggvårdsprodukter. Ett skäggvårds-kit är inte bara bra att köpa till sig själv. Det är även en utmärkt present att ge bort till någon du tycker om! Vi har ett stort utbud av skäggvårdsprodukter för män från välkända varumärken som Bulldog, Jack Black, Nivea och många fler.

Skäggolja för ett mjukt och friskt skägg

En produkt som du med skägg måste ha i badrumsskåpet är skäggolja. En skäggolja ger skägget näring och innehåller återfuktande ingredienser. Det är även mjukgörande för huden under skägget. Fördela några droppar av oljan i dina handflator och massera in i fuktigt skägg och i skäggbotten.

Schampo och balsam för skägget

Det är viktigt att rengöra både sitt skägg och huden under för att undvika att bakterier och döda hudceller samlas. Se till att använda ett schampo och balsam som är speciellt framtaget för skägg. Det ger dig ett rent och fräscht skägg som är följsamt och lätt att handskas med. Det finns flera sorters skäggvårdskit där du får både schampo och balsam i ett paket.

Trimma och forma skägget

För att skägget inte ska se ovårdat ut behöver du trimma det då och då. Genom att forma ditt ansiktshår kan du framhäva olika drag i ditt ansikte. Du kan till exempel välja att trimma och styla skägget på ett sätt som förstärker din käklinje. Vill du istället raka av skägget, ska du komma ihåg att använda ett bra raklödder och en vass rakhyvel.

Ge skägget en intensiv färg och dölj gråa hårstrån

Ett slitet skägg kan med tiden se trist och matt ut. För att få tillbaka en mer intensiv färg i skägget kan du använda en skäggfärg. En färg som är anpassad för att använda i skägg och på mustasch ger ett naturligt resultat på bara några få minuter. En skäggfärg är dessutom perfekt för att dölja gråa hårstrån.

Vegansk skäggvård

Veganska produkter inom skäggvård innehåller inga ingredienser eller ämnen som härstammar från djur. Det finns flera märken som erbjuder vegansk skäggvård som till exempel Jack Black och Bulldog. Samtliga produkter från Bulldog är veganska. Hos oss hittar du ett brett sortiment av veganska produkter för skägget som ger dig ett mjukt och friskt skägg.

Ekologisk skäggvård för dig med torr hy

En ekologisk produkt innehåller naturliga ingredienser och är mer skonsam mot huden och mot miljön. Ekologiska skäggvårdsprodukter är särskilt bra för dig med torr eller känslig hud.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
20 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 4
Kampanj 5
Vegan 10
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
ansiktsborstar
ansiktsrengöring
ansiktsvård för män
hårborttagning & rakning
hårfärg
ansiktsborstar 1
ansiktsrengöring 1
ansiktsvård för män 20
hårborttagning & rakning 5
hårfärg 2
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
bulldog
foreo
hjärtligt
jack black
loelle
l'oréal men expert
nivea
raw naturals brewing company
schwarzkopf men perfect
sweden eco
bulldog 3
foreo 1
hjärtligt 1
jack black 2
loelle 1
l'oréal men expert 2
nivea 2
raw naturals brewing company 3
schwarzkopf men perfect 2
sweden eco 3
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
parfymfri
vegan
ekologisk 4
parfymfri 1
vegan 10
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
mogen
normal
torr
alla hudtyper 16
mogen 1
normal 1
torr 1
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
alla hårtyper 3
Visa alla
Visa färre