Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Strefen

Strefen lindrar besvären vid smärtande, ömmande och svullen eller inflammerad hals. Strefen innehåller flurbiprofen som verksamt ämne, vilket ger en lindrande effekt vid halsont. Här på MEDS Apotek kan du köpa produkter som munhålespray, halstablett och sugtablett från Strefen.

Lindra halsont med Strefen

Halsont är sällan trevligt och något man gärna slipper. Det kommer oftast i samband med förkylningar och infektioner och kan ge många olika besvär. Svullen hals, svårt att svälja och minskad matlust är bara några av dem. Halsont kan bero på flera orsaker, så som infektioner och svullnad. Strefen är effektiv som behandling för de flesta typer av halsont.

Vid lättare halsont kan det räcka med lite honung eller varmt te. Andra gånger, som vid en halsinfektion, kan du behöva ett receptfritt läkemedel. Strefen är ett av dessa receptfria läkemedel som både minskar svullnaden och lindrar smärtan vid halsont.

Det verksamma ämnet i Strefen är flurbiprofen, ett så kallat NSAID som verkar inflammationsdämpande och smärtlindrande. Strefen ger också en len och skön känsla i halsen och det blir lättare att andas, svälja och äta.

Sugtablett och munhålespray från Strefen

Strefen finns som både tablett och spray i flera goda smaker. Sugtabletten ser ut som en vanlig halstablett och finns i smakerna apelsin och citron/honung. Den friska smaken brukar också bidra till att det känns lite bättre. Sugtabletterna ger snabbt lindring och ger bäst effekt om de får lösas upp sakta i munnen.

Tabletterna passar extra bra om du till exempel känner dig lite sårig eller öm i halsen innan eller efter en förkylning. De är enkla att ha med sig i väskan eller på jobbet för direkt lindring vid halsont. Munhålesprayen kan vara bra om du har svårt för att ha något i munnen, till exempel om du är mycket svullen i halsen. Sprayen verkar direkt och ger effekt i upp till 6 timmar. Även denna smakar gott av honung och citron och är enkel att använda. Spraya längst bak i svalget tre gånger för bästa effekt.

Strefen lindrar de flesta typer av halsont och är speciellt uppskattad om du till exempel har halsfluss. Det verksamma ämnet flurbiprofen minskar svullnaden i svalget och vid halsmandlarna. Det brukar också göra att att smärtan minskar. Just halsfluss kan vara mycket smärtsamt med halsont och kraftig svullnad. Då kan en munhålespray vara enklare än en sugtablett.

Både sugtabletter och munhålespray från Strefen kan användas av vuxna och barn över 12 år.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
3 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
ont i halsen
ont i halsen 3
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
sugtablett
sugtablett 2
Visa alla
Visa färre