Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Sexleksaker

Oavsett om du ska ha en stund för dig själv eller med en partner kan det vara kul att addera en sexleksak. En vibrator för extra stimulans på klitoris, en stav som hittar din G-punkt, penisringar som stärker och förlänger erektionen eller varför inte en liten smidig fingervibrator? 

En av de mest omtalade och uppskattade sexleksakerna just nu är klitorisstimulatorn "Satisfyer Pro 2 Next Generation" som med hjälp av intensiva tryckvågor stimulerar klitoris helt utan direktkontakt. Ett hett tips för dig som vill testa något nytt!

Här kan du köpa sexleksaker från bland annat Belladot, Satisfyer, Mshop, Durex och RFSU. Alltid snabb leverans när du beställer online hos MEDS! 

Vilken sexleksak är bäst för mig?

Idag finns det en uppsjö av sexleksaker och vilken som är den bästa för dig beror på vad du vill ha för upplevelse. Bland klassikerna finns bland annat dildos och plugs av olika storlekar. Lätta att använda, lätta att rengöra och funkar bra till både män och kvinnor.

För dig som är ny på anala lekar kan ett set med analpluggar vara bra att börja med. Med kroppsvänligt silikon är de både snälla mot kroppen och lätt att göra rent. Komplettera med ett glidmedel för bästa njutning.

Wands och vibratorer är även de klassiker och finns i många utförande. Massagestavar, som de också kallas, är ofta stora och har en kraftfull motor. Många av dem går att justera för att du ska hitta den frekvens just du gillar.

Sexleksaker för kvinnor

Det finns mängder av sexleksaker för kvinnor och det kommer ständigt nya, spännande varianter. En av de mest kända sexleksakerna för kvinnor är rabbit, som genast blev en ikon för njutning. En rabbit kombinerar stimuli av både g-punkt och klitoris samtidigt med hjälp av vibrationer. Testa gärna dig fram bland de olika frekvenserna och styrkorna!

Klitorisvibratorer har fått ett stort uppsving och är en av de mesta uppskattade sexleksakerna bland kvinnor. Vibratorerna har hjälpt många kvinnor att uppnå orgasm, även om de haft svårt att få det innan. En av de mest kända produkterna är den storsäljande Satisfyer Pro. En klitorisvibrator är smidig att använda och enkel att hålla rent. Just vibratorerna från Satisfyer använder tryckvågor för att stimulera klitoris och hyllas bland annat för sin användarvänlighet.

Vill du ha något smidigt att ha med dig? Då kan ett ägg eller en bullet vara perfekt. Mycket njutning och kraftiga vibrationer i minimal förpackning – dessutom mycket prisvärda! Låter detta intressant så ska du absolut kika in vad Belladot har att erbjuda. Förutom deras smidiga ägg och fingervibratorer har de också dildos med och utan vibrationer samt g-punktsvibratorer. Belladot har också fler billiga sexleksaker som aldrig kompromissar med effekt.

Sexleksaker för män

Idag är sexleksaker för män mer än bara penisringar och pumpar. Det finns en uppsjö av produkter för att uppnå mesta möjliga njutning för män och utbudet växer konstant. Klassikerna finns såklart kvar och en penisring kan både hjälpa med erektion och njutning. Likaså kan en penispump vara både roligt och användbart.

Om du är sugen på något lite mer stimulerande kan vi rekommendera en vibrerande penisring. Dessa ger dels den klassiska effekten av en ring i kombination med härliga vibrationer. Extra njutning för både dig och din partner! Några av dessa är dessutom styrda med appar. Kanske vill du låta en partner bestämma vad du ska uppleva?

För den som vill ha lite mer finns även ett stort utbud av anala leksaker. En g-punktsvibrator funkar utmärkt för att stimulera prostatan för riktigt intensiva upplevelser.

Lek ihop – sexleksaker för par

Oavsett om ni är ett par eller ännu fler så finns det sexleksaker för er. En fingervibrator till exempel tar extremt liten plats, är lätt att ta på och skapar snabbt en njutningsfull upplevelse.

Tillsamman kan ni testa er fram och lära er mer om er själva. Många av våra produkter går att använda på fler sätt än man tror. Fantasin sätter gränserna och tillsammans kan ni ta er njutning till nya nivåer.

Glidmedel till sexleksaker

Att använda ett glidmedel tillsammans med sexleksaker kan förhöja upplevelsen. På MEDS finns flera alternativ att välja mellan. Här finns glidmedel med olika dofter och smaker men du kan också välja ett med värmande eller en kylande effekt.

Det finns både vattenbaserade och silikonbaserade glidmedel. Tänk på att använda ett som passar till den sexleksak du ska använda för att inte riskera att ta sönder ytan. Vattenbaserade glidmedel har en återfuktande karaktär med en naturlig känsla. Ett vattenbaserat glidmedel går ofta bra att använda tillsammans med sexleksaker och kommer inte förstöra känsliga ytor. Effekten av ett vattenbaserat glidmedel kan dock avta efter en stund och därför kan du behöva fylla på med mer efter ett tag. Silikonbaserade glidmedel har en mer långvarig effekt men ska det inte användas tillsammans med sexleksaker tillverkade av silikon och cyberskin.

Kom ihåg att rengöra dina sexleksaker

Rengöring är viktigt när det gäller sexleksaker. Extra viktigt är det om ni är fler som använder samma leksak. Ska ni växla leksak mellan varandra kan en kondom vara en smidig lösning för säkert sex. Tvätta sedan noga med speciell rengöring för sexleksaker. Se till att leksaken är torr innan du lägger tillbaka den i förvaringspåsen. På så vis håller den sig hel och fräsch mycket längre!

Dubbelkolla också så att leksaken är hel och inte har några märken eller repor. Ojämnheter i silikonen kan både samla bakterier och skada användaren. Ta hand om dig, dina leksaker och dina partners så blir det roligare för alla inblandade!

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
69 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 2
Vegan 1
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
impotens
sexleksaker
impotens 3
sexleksaker 69
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
belladot
durex
intimina
iroha
lelo
mshop private collection
rfsu
satisfyer
womanizer
belladot 19
durex 1
intimina 3
iroha 1
lelo 10
mshop private collection 10
rfsu 2
satisfyer 21
womanizer 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
flytande
gel
flytande 1
gel 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 1
Visa alla
Visa färre
Satisfyer Pro 3 Vibration
499 kr (Rek.pris 599 kr)
Belladot Vilma Rabbit Vibrator Rosa
517 kr (Rek.pris 695 kr)
Viktor Penisringar 3 st
79 kr (Rek.pris 149 kr)
Belladot Greta Minivibrator Röd
137 kr (Rek.pris 199 kr)
Belladot Matilda Vibrating Egg Rosa
199 kr (Rek.pris 298 kr)
Just nu visas 40 av 69 produkter

Billiga sexleksaker – 4 bästa budgetköpen

Nej, du behöver inte betala massor för att få en riktigt bra sexleksak. Här har vi listat fyra riktigt härliga sexleksaker i budgetkategorin.

  1. Satisfyer. Klitorisstimulering med hjälp av lufttrycksvibration. En otrolig sexleksak för snabb orgasm - här är deras billigaste variant.
  2. RFSU Fingervibrator. Klitorisstimulering med hjälp av vibration. Liten och nätt. Perfekt själv och tillsammans med någon under sex.
  3. Viktor Penisringar. Hjälper att behålla erektionen längre och har även små kulor i sig som är stimulerande för partnern vid omslutande sex.
  4. G-punktsvibrator från Fifty Shades of Grey. Perfekt passform för att stimulera G-punkten och det ett bra pris dessutom!

Sexleksaker för män

  • Penisringar. Penisringar kan hjälpa till att behålla erektionen längre. Vibrerande penisringar höjer njutningen för både honom och henne.
  • Penispumpar. Kan användas både för njutning och som hjälpmedel för att få en starkare erektion.
  • Böjd vibrerande mini-dildo för stimulering på insidan – passar både män och kvinnor.