Mjölkfri Välling med Majs från Semper är en välling med mild och rund smak som passar de flesta små.
Semper Mjölkfri Välling med Majs är framtagen med särskild omsorg för de mindre som är allergiska mot mjölkprotein och laktosintoleranta.
- Mjölk- och laktosfri
- Havreprotein
- Vegetarisk
- Osockrad
- För barn från 6 månader
Ingredienser: Majsmjöl 35 %, MALTodextrin, HAVREprotein 18 %, veg. olja (raps, solros, kokos), modifierad stärkelse, mineralämnen (kalcium, fosfor, järn, zink, jod), aminosyror (L-lysin, L-tyrosin), emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders citronsyraestrar), vitaminer (C, niacin, E, pantotensyra, riboflavin, B6, tiamin, A, folsyra, biotin, K, D, B12), kolin, L-karnitin.
Dosering: 1 dl vatten + 2 ¼ msk pulver ger 110 ml färdig välling 2 dl vatten + 4 ½ msk pulver ger 220 ml färdig välling
I mikro: 1. Blanda vällingpulver och kallt vatten direkt i flaskan. 2. Skaka kraftigt tills allt pulver löst sig. 3. Värm utan lock och napp på full effekt i ca 40 sek. Skaka och känn efter att vällingen är lagom varm (37 °C).
I kastrull: Vispa ihop vällingpulver och kallt vatten i en kastrull och värm till ättemperatur (37 °C).
En välling som en gång har värmts ska serveras inom 1 timme, den ska heller inte värmas om. Välling som blandats på kallt vatten kan förvaras i rumstemperatur i max 1 timme och i kylskåp i max 6 timmar.
Förvara torrt, mörkt och ej över normal rumstemperatur. Öppnad förpackning är hållbar ca 1 månad. Vällingen är förpackad i skyddande atmosfär för att bevara kvalitet och smak.
Ytterkartong sorteras som pappersförpackning och innerpåse sorteras som plastförpackning.