Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Semper

Ända sedan sent 1930-tal har Semper varit en självklar del i småbarnsföräldrars liv! Under åren har många barnmagar mättats med välling, gröt och barnmat från Semper. Idag finns även ett stort glutenfritt sortiment som ständigt utökas. Här hittar du mer från Semper!

För småbarnsföräldrar sedan 1930-talet

Semper startades när Ninni Kronberg uppfann en metod för att torka mjölk och göra mjölkpulver. Mjölkpulvret blev en populär produkt och fungerade som bland annat modersmjölksersättning för små barn. Där och då föddes idén som tagit Semper dit de är idag. Redan från början var sortimentet glutenfritt och det är delvis det som gjort Semper till det välkända märke de är idag.

Ordet Semper betyder “alltid”, vilket passar företaget bra eftersom de alltid vill bli lite bättre. De är stolta över sin historia och vad de gjort tidigare, men fastnar inte där. De jobbar hela tiden för att driva utvecklingen framåt och erbjuda bra, goda och glutenfria produkter för både stora och små.

Bra mat till alla har varit visionen redan från början och det håller i sig än idag. De stora delarna i sortimentet är glutenfria produkter, barnmat och modersmjölksersättning men även mellanmål och vitaminer finns med. Alla produkter är anpassade för att barn och vuxna med speciella kostbehov och näringsbehov ska kunna äta gott, leva gott och njuta med gott samvete.

Bra mat för stora och små

Modersmjölkersättning har varit en stor del av sortimentet hos Semper ända sedan starten. Utvecklingen har gått framåt tack vare forskning och idag är BabySemp 1 en av de mest använda ersättningarna för små barn.

Ibland behöver magarna mättas snabbt och då är det perfekt att ha en ätklar gröt redo. Semper ätklar gröt finns som klämmisar i flera goda smaker, som äpple & kanel och päron & mango. Dessutom finns deras smoothies i smidiga förpackningar som ett mellanmål on the go. Komplettera gärna med vätskeersättning på varma dagar för att hålla humöret och vätskenivån uppe.

För barn med bråkiga magar kan Semper Magdroppar vara en riktig räddning. De är fulla av vitaminer och enzymer som bidrar till en välfungerande mage och tarm. Semper Magtabletter ger samma goda effekt och är istället tabletter för de som tycker det är enklare.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
38 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
barnmat
diarré
för barn
för magen
immunförsvar
magbesvär hos barn
magen i trim
muskler & leder
vitaminer
vitaminer & hälsokost
vätskeersättning
barnmat 32
diarré 3
för barn 2
för magen 2
immunförsvar 1
magbesvär hos barn 6
magen i trim 1
muskler & leder 1
vitaminer 1
vitaminer & hälsokost 2
vätskeersättning 3
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
flytande
pulver
tuggtablett
flytande 2
pulver 4
tuggtablett 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
laktosfri
laktosfri 2
Visa alla
Visa färre
Semper D-vitamindroppar 10 ml
129 kr (Rek.pris 189 kr)
Just nu visas 28 av 38 produkter