Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
Bild D-vitamindroppar kopiera.jpg

Semper D-vitamindroppar 10 ml

Finns i lager
rek.pris 189 kr
139 kr
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Det är viktigt att få i sig D-vitamin så att kroppen ska kunna tillgodogöra sig kalcium samt stärka immunförsvaret. Du får D-vitamin från maten som fet fisk, berikade mejeriprodukter och solen, men då Sverige inte har turen med många soltimmar per år är det enkelt att få brist på D-vitamin.

Då är Semper D-vitamindroppar ett kosttillskott för dig och din familj. Ta 5 droppar på maten eller i dryck, 1 gång per dag. Alla barn rekommenderas D-vitamintillskott fram till två års ålder.

Vad är Semper D-vitamindroppar?

Semper D-vitamindroppar är ett kosttillskott i form av en oljelösning som innehåller D-vitamin och bakteriekultur. Det är viktigt för både barn och vuxna att få i sig tillräckligt med D-vitamin då en långvarig brist kan ge benskörhet eller kramper. För spädbarn och barn kan det leda till att skelettet inte växer som det ska (rakit) och blir mjukt.

Varför ska jag äta Semper D-vitamindroppar?

D-vitamin är som sagt viktigt och då Semper D-vitamindroppar innehåller både d-vitamin och Lactobacillus reuteri DSM 17938 (protectis) så bidrar detta kosttillskott till en övergripande hälsa. Lactobacillus reuteri Protectis är en naturlig och patenterad mjölksyrabakterie som bidrar till en god mag- och tarmhälsa. Lactobacillus reuteri Protectis uppfyller WHO-kraven för probiotika.

Varumärke
EAN
7310100681225
Förpackningsstorlek
10 ml
Innehåll Solrosolja, MCT-olja, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Lactobacillus reuteri Protectis), stabiliseringsmedel (kiseldioxid).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 139 kr