-15%
SEMPER MAGDROPPAR D-VITAMIN 10ML
1/1
Semper

Semper D-vitamindroppar 10 ml

Det är viktigt att få i sig D-vitamin så att kroppen ska kunna tillgodogöra sig kalcium samt stärka immunförsvaret. Läs mer
109 kr
(Ordinarie pris 129 kr)
Finns i lager 
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktinformation

Beskrivning

Det är viktigt att få i sig D-vitamin så att kroppen ska kunna tillgodogöra sig kalcium samt stärka immunförsvaret. Du får D-vitamin från maten som fet fisk, berikade mejeriprodukter och solen, men då Sverige inte har turen med många soltimmar per år är det enkelt att få brist på D-vitamin.

Då är Semper D-vitamindroppar ett kosttillskott för dig och din familj. Ta 5 droppar på maten eller i dryck, 1 gång per dag. Alla barn rekommenderas D-vitamintillskott fram till två års ålder.

Vad är Semper D-vitamindroppar?

Semper D-vitamindroppar är ett kosttillskott i form av en oljelösning som innehåller D-vitamin och bakteriekultur. Det är viktigt för både barn och vuxna att få i sig tillräckligt med D-vitamin då en långvarig brist kan ge benskörhet eller kramper. För spädbarn och barn kan det leda till att skelettet inte växer som det ska (rakit) och blir mjukt.

Varför ska jag äta Semper D-vitamindroppar?

D-vitamin är som sagt viktigt och då Semper D-vitamindroppar innehåller både d-vitamin och Lactobacillus reuteri DSM 17938 (protectis) så bidrar detta kosttillskott till en övergripande hälsa. Lactobacillus reuteri Protectis är en naturlig och patenterad mjölksyrabakterie som bidrar till en god mag- och tarmhälsa. Lactobacillus reuteri Protectis uppfyller WHO-kraven för probiotika. Mer information om Lactobacillus reuteri Protectis hittar du på www. biogaia. se.

Innehållsförteckning

Köps ofta tillsammans

Pris för allt 158 kr Ordinarie pris 178 kr
Varumärke Semper
Kategori Barn & Förälder > Vitaminer & Hälsokost > Barnvitaminer Vitaminer & Kosttillskott > Vitaminer & Mineraler > D-vitamin Barn & Förälder > Mage
EAN 7310100681225
Klassificering Kosttillskott
Förpackningsstorlek 10 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!