Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Satisfyer Men Wand
  • Satisfyer Men Wand
  • Satisfyer Men Wand

Satisfyer Men Wand

Finns i lager
459 kr*
*Kan ej kombineras med rabattkoder
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Satisfyer Men Wand penisvibrator stimulerar penis på ett sofistikerat sätt. Vibratorn erbjuder sköna kombinationer av pulserande vibrationer och flexibla vingar som kittlar. Dessa finesser tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel och en insida med vågformat mönster ger en sensationell stimulering. Välj mellan 50 olika vibrationsinställningar och utöver det är produkten helt vattentät (IPX7). Produkten är tillverkad av 100% kroppssäker silikon och uppladdningsbar, magnetisk USB-laddare ingår. Vibratorn är ett utmärkt onanihjälpmedel för att maximera erektion och lust tillsammans med en partner eller på egen hand.

Använd Men Wand tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel. Rengöring: Tack vare dess vattentäta efterbehandling (IPX7) är produkten enkel att hålla ren och förblir hygienisk. Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte. Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Efter rengöring förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

PRODUKTDATA:

Produkten har ett (1) års garantitid

100% kroppssäker silikon och ABS-plast

50 vibrationsprogram

Nästintill ljudlös

Uppladdningsbart Li-Ion batteri

Magnetisk USB-laddare ingår

Enkel rengöring

Vattentät (IPX7)

Storlek: Längd: 20 cm Bredd: 5.7 cm Höjd: 7.6cm

Vikt: 254 gram

Produktfakta
Varumärke
EAN
4061504001005
Förpackningsstorlek
1 st
Innehåll
kroppssäker silikon, ABS-plast, Li-ion batteri
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 413,10 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?