Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Satisfyer

Köper du en sexleksak från det tyska varumärket Satisfyer får du en produkt med innovativ teknik och snygg design till riktigt bra priser. Du behöver alltså inte välja mellan en bra funktion och en snygg design – med Satisfyer får du allt! Satisfyer erbjuder produkter både för män och kvinnor men den kanske mest omtalade är klitorisstimulatorn Satisfyer Pro 2 Next Generation som med hjälp av intensiva tryckvågor stimulerar de rätta punkterna helt utan direktkontakt

Vad är en lufttrycksvibrator?

En lufttrycksvibrator skiljer sig från en vanlig klitorisvibrator genom att bilda ett vacuum runt klitoris och skicka ut vibrationer med hjälp av lufttrycksvågor. Många kvinnor upplever en snabbare och mer explosivare känsla. Satisfyer erbjuder lufttrycksvibratorer i olika modeller och prisklasser. Tekniken är den samma med storlek och design skiljer sig åt. Här på MEDS Apotek kan du beställa sexleksaker från Satisfyer snabbt och enkelt.

Hitta din njutning med Satisfyer

 Satisfyer erbjuder sexleksaker för både kvinnor och män. Många passar utmärkt att använda själv men flera produkter kan du också använda tillsammans med din partner. De flesta produkter är tillverkade av silikon och ABS-plast och är enkla att rengöra. Använd gärna en specialanpassad rengöringsspray för en snabb och effektiv rengöring.

Hur använder och laddar man en satisfyer?

Funderar du på hur man använder en Satisfyer eller hur man laddar en Satisfyer behöver du inte oroa dig. Sexleksakerna har en användarvänlig design och flera produkter kan till och med styras genom en app. Det betyder att du inte behöver krångla med olika reglage och knappar på själva sexleksaken utan kan bestämma styrka och hastighet via din telefon. Många produkter från Satisfyer är uppladdningsbara men det finns också batteridrivna sexleksaker.

Satisfyer för kvinnor

 Alla kvinnor är olika och om inte en tryckluftsvibrator passar dig erbjuder Satisfyer flera andra prisvärda produkter. Här hittar du klassiska klitorisvibratorer i olika storlekar och modeller. De kräver dock ofta mer kontakt mellan klitoris och vibratorn än en tryckluftsvibrator. En minivibrator är enkel att ta med sig i väskan när du ska ut och resa. Du kan också köpa knipkulor från Satisfyer. Kulorna hjälper till att stärka knipmusklerna vilket kan minska risken för framfall och urinläckage. Stärkta muskler i bäckenet kan också ge dig större och mer intensiv njutning.

Satisfyers sexleksaker med tryckvågsteknik har dock revolutionerat marknaden och är kanske deras mest omtyckta produkter. Det finns flera olika lufttrycksvibratorer att välja mellan.

Satisfyer 1 Next Generation har elva vibrationsmönster som styrs med hjälp av knappar på handtaget. Sexleksaken drivs med AAA-batterier.

Satisfyer Pro 2 Next Generation har en tyst och kraftfull motor och laddas enkelt med en USB-kabel.

Satisfyer 2 Next Generation har samma egenskaper som Satisfyer Pro 2 men är batteridriven istället.

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation har en annan design med ett skönare handtag men har annars samma egenskaper som Satisfyer Pro 2.

Satisfyer Pro 2 Vibration och Satisfyer Pro 3 Vibration kombinerar tryckvågor med vibrationer. Vibrationerna går att variera i flera olika lägen. De är enkla och ergonomiska att använda och har en elegant design.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit har förutom den unika tryckvågstekniken också en G-punktsvibrator med flera variationsmöjligheter. 

Satisfyer för män

Satisfyer erbjuder så klart också flera produkter för män och deras njutning. Du kan till exempel välja en vibrerande penisring som ger en erektion som både är större och varar längre. Du kan också prova den omslutande Satisfyer Men Vibration som är tillverkad av silkeslen silikon och har en modern design med flera olika vibrationslägen. 

 En annan mycket populär sexleksak för män är Satisfyer Men Heat Vibration. Det är en modern mastubrator med en värmande stimulering i tre nivåer med intensiva vibrationer som enkelt kontrolleras med knapparna på ovansidan. Den är tillverkad i mjuk silikon och är både uppladdningsbar och vattentålig. Satisfyer Men Heat Vibration kan användas tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
22 produkter

Olika modeller av Satisfyer - hur skiljer de sig åt?

Satisfyer revolutionerade marknaden för kvinnlig njutning med sina prisvärda och omtalade produkter. Men vad är egentligen skillnaden på de olika lufttrycksvibratorerna från Satisfyer? Och vilken passar just dig? Här kommer en snabbguide!

  • Satisfyer 1 Next Generation. Denna Satisfyer har liknande egenskaper som de andra modellerna, såsom 11 olika vibrationsmönster som du enkelt växlar mellan med hjälp av en knapp på handtaget. Detta är den billigaste versionen av Satisfyer och drivs med hjälp av AAA-batterier. 

  • Satisfyer Pro 2 Next Generation. Den här uppdaterade versionen av Satisfyer är tystare och har en kraftigare motor. Batteriet har också bytts ut till ett uppladdningsbart batteri som man enkelt laddar med en USB-kabel. Enkelt och smidigt! 

  • Satisfyer 2 Next Generation. Denna Satisfyer 2 Next Generation har alla egenskaper som sin storebror Satisfyer Pro 2, men är perfekt för dig som föredrar batteridrivna sexleksaker framför uppladdningsbara. 

  • Satisfyer Pro DeluxeDenna här versionen av Satisfyer har exakt samma egenskaper som Satisfyer Pro 2, men med en annan design. Vilket ska ge ett skönare grepp för handen.

  • Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Precis när man trodde att Satisfyer-stimulatorerna inte kunde bli bättre så överträffar de sig själva med Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Förutom den unikt framtagna tryckvågsteknologin för din klitoris, så har denna modell också en G-punktsvibrator med egen motor och flera variationsmöjligheter. 

Om du fortfarande är osäker på vilken modell som passar just dig - gör som många andra och köp den Satisfyer som är allra populärast! Nämligen: Satisfyer Pro 2. Ett garanterat säkert kort - som du inte kommer bli missnöjd med. 

Tips!
Testa gärna att använda ett vattenbaserat glidmedel när du använder din Satisfyer.