Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Satisfyer

Satisfyer är för dig som kräver det bästa när det kommer till att njuta! Här hittar du alla magiska produkter som varumärket har att erbjuda, men den kanske mest omtalade är klitorisstimulatorn "Satisfyer Pro 2 Next Generation" som med hjälp av intensiva tryckvågor stimulerar de rätta punkterna helt utan direktkontakt. Fantastiskt för dig som har svårt att få orgasm eller bara vill upptäcka nya höjder i din njutning.

P.S. Du vet väl att Satisfyer också finns med G-punktsstimulering – något att testa!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
22 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 22
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
knipkulor
sexleksaker
knipkulor 1
sexleksaker 21
Visa alla
Visa färre
Kampanj Satisfyer Pro 3 Vibration
474 kr (Ord.pris 499 kr)
Kampanj Satisfyer Pro 4 Couples
569 kr (Ord.pris 599 kr)
Kampanj Satisfyer Rocket Ring
284 kr (Ord.pris 299 kr)
Kampanj Satisfyer Power Ring
284 kr (Ord.pris 299 kr)
Kampanj Satisfyer Men Vibration
474 kr (Ord.pris 499 kr)
Kampanj Satisfyer Pro 2 Vibration
569 kr (Ord.pris 599 kr)
Kampanj Satisfyer Royal One
284 kr (Ord.pris 299 kr)
Kampanj Satisfyer Mighty One
379 kr (Ord.pris 399 kr)
Kampanj Satisfyer Curvy 2+ Pink
379 kr (Ord.pris 399 kr)
Kampanj Satisfyer Pro Traveler
379 kr (Ord.pris 399 kr)
Kampanj Satisfyer Curvy 1+ Rose Red
474 kr (Ord.pris 499 kr)

Olika modeller av Satisfyer - hur skiljer de sig åt?

Satisfyer revolutionerade marknaden för kvinnlig njutning med sina prisvärda och omtalade produkter. Men vad är egentligen skillnaden på de olika lufttrycksvibratorerna från Satisfyer? Och vilken passar just dig? Här kommer en snabbguide!

  • Satisfyer 1 Next Generation. Denna Satisfyer har liknande egenskaper som de andra modellerna, såsom 11 olika vibrationsmönster som du enkelt växlar mellan med hjälp av en knapp på handtaget. Detta är den billigaste versionen av Satisfyer och drivs med hjälp av AAA-batterier. 

  • Satisfyer Pro 2 Next Generation. Den här uppdaterade versionen av Satisfyer är tystare och har en kraftigare motor. Batteriet har också bytts ut till ett uppladdningsbart batteri som man enkelt laddar med en USB-kabel. Enkelt och smidigt! 

  • Satisfyer 2 Next Generation. Denna Satisfyer 2 Next Generation har alla egenskaper som sin storebror Satisfyer Pro 2, men är perfekt för dig som föredrar batteridrivna sexleksaker framför uppladdningsbara. 

  • Satisfyer Pro DeluxeDenna här versionen av Satisfyer har exakt samma egenskaper som Satisfyer Pro 2, men med en annan design. Vilket ska ge ett skönare grepp för handen.

  • Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Precis när man trodde att Satisfyer-stimulatorerna inte kunde bli bättre så överträffar de sig själva med Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Förutom den unikt framtagna tryckvågsteknologin för din klitoris, så har denna modell också en G-punktsvibrator med egen motor och flera variationsmöjligheter. 

Om du fortfarande är osäker på vilken modell som passar just dig - gör som många andra och köp den Satisfyer som är allra populärast! Nämligen: Satisfyer Pro 2. Ett garanterat säkert kort - som du inte kommer bli missnöjd med. 

Tips!
Testa gärna att använda ett vattenbaserat glidmedel när du använder din Satisfyer.