Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Satisfyer Love Triangle Black
  • Satisfyer Love Triangle Black
  • Satisfyer Love Triangle Black
  • Satisfyer Love Triangle Black
  • Satisfyer Love Triangle Black
  • Satisfyer Love Triangle Black
20%

Satisfyer Love Triangle Black

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
549 kr
439,20 kr*
*Kan ej kombineras med rabattkoder
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Satisfyer Love Triangle Black är en stilren modern klitorisvibrator som kombinerar beprövad Air-Pulse teknologi med djupa vibrationer och tryckvågor. Kompatibel med Satisfyers App Connect som är gratis och tillgänglig för iOS och Android. Med Satisfyers App Connect skapas oändliga möjligheter att skräddarsy egna vibrationsprogram och telefonen blir din fjärrkontroll. Vill du hellre använda vibratorn manuellt, starta produkten med on/off knappen och växla mellan inbyggda pulsations- och vibrationsmönster. Det praktiska locket säkerställer hygienisk och diskret förvaring vid alla tidpunkter. Love Triangles smidiga silikonhuvud är tillverkat av 100 % supermjukt och hygieniskt kroppssäkert silikon. När silikonhuvudet stimulerar klitoris, på ett beröringsfritt sätt med pulseringsstimulation, så har prestandan visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm. Produkten är uppladdningsbar och när vibrationerna börjar sakta ner laddas batteriet med magnetisk USB-laddare, enkelt och miljövänligt. Tack vare den vattentäta ytan (IPX7) kan denna leksak användas på ett säkert sätt i vatten och är lätt att rengöra.

Använd Love Triangle tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel. Rengöring: Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte. Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

PRODUKTDATA:

Produkten har ett (1) års garantitid

Material: 100% kroppssäker silikon och ABS-plast

Oändlig mångfald av program med Satisfyers App Connect

Kan även användas utan App

2 superstarka motorer

Inbyggt: 11 program med tryckvågor och 10 vibrationslägen

Nästintill ljudlös (whisper mode)

Uppladdningsbart Li-Ion batteri

Magnetisk USB-laddare ingår

Vattentät (IPX7)

Storlek: Längd: 8,7 cm Bredd: 6,7 cm Höjd: 3,2 cm

Vikt: 115,5 gram

Produktfakta
Varumärke
EAN
4061504001784
Förpackningsstorlek
1 st
Innehåll
kroppssäker silikon, ABS-plast, Li-ion batteri
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 439,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?