Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Satisfyer Love Breeze Copper
  • Satisfyer Love Breeze Copper
  • Satisfyer Love Breeze Copper
  • Satisfyer Love Breeze Copper
20%

Satisfyer Love Breeze Copper

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
359 kr
287,20 kr*
*Kan ej kombineras med rabattkoder
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Satisfyer Love Breeze Copper beröringsfri klitorisstimulering med tryckvågor. Snygg design och mycket lätthanterlig vibrator. Love Breeze är en idealisk tryckvågsvibrator att ta med på resor, smidig och enkel att förvara i en handväska. Med en sensuell kombination av tryckvågor och sprudlande undertryck stimuleras klitoris utan direktkontakt med 11 olika styrkor, vilka bekvämt kan styras via den intuitiva styrenheten. Pulseringsstimulation har visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm.

Love Breeze stimuleringsdel som omsluter klitoris är tillverkat av 100 % supermjukt och hygieniskt kroppssäkert silikon. Produkten är uppladdningsbar och när vibrationerna börjar sakta ner laddas batteriet med magnetisk USB-laddare, enkelt och miljövänligt. Tack vare den vattentäta ytan (IPX7) kan denna leksak användas på ett säkert sätt i vatten och är lätt att rengöra.

Använd Love Breeze tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse. För att bevara silikonets lena yta undvik att använda silikonbaserade glidmedel. Rengöring: Efter användning skölj av med ljummet vatten och rengör därefter med mild tvål och vatten, skaka av överflödigt vatten och låt lufttorka. Klart! Lättare än så blir det inte. Förvaring: Ta hand om dina sexleksaker så håller de längre. Förvara i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse, undvik plastpåse.

PRODUKTDATA:

Produkten har ett (1) års garantitid

Material: 100% kroppssäker silikon och ABS-plast

11 program med tryckvågor

Nästintill ljudlös (whisper mode)

Uppladdningsbart Li-Ion batteri

Magnetisk USB-laddare ingår

Vattentät (IPX7)

Storlek: Längd: 9,8 cm Bredd: 4 cm Höjd: 5 cm

Vikt: 79 gram

Produktfakta
Varumärke
EAN
4061504003450
Förpackningsstorlek
1 st
Innehåll
kroppssäker silikon, ABS-plast, Li-ion batteri
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 287,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?