Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

RFSU

RFSU

RFSU startade redan 1933 och stred då bland annat för rätten till preventivmedel och abort, avkriminalisering av homosexuella och sexualundervisning i skolorna.

Förbundet finansierade sin verksamhet genom att sälja kondomer – och så ligger det till än i dag. Överskottet av kondomförsäljningen går tillbaka till förbundet och dess viktiga arbete med sexualupplysning och mänskliga rättigheter, både i Sverige och i hela världen.

RFSU vill vara ett självklart val för konsumenter när det gäller produkter inom sex och samlevnad för att bidra till ett mer lustfullt och säkert sexualliv. Produkter från RFSU håller högsta kvalitet –exempelvis tillverkas och testas kondomerna på en egen fabrik.

På MEDS hittar du RFSU:s produkter och varumärken. Exempelvis Profil, Thin och Grande, glidmedel, graviditetstest, gel för intimrakning med mera.

Ligg lugnt!

 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
36 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 36
Vegan 19
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
glidmedel
graviditet
graviditetstest
intimrakning
intimtvätt
kondomer
massageoljor
obalans i underlivet
sexleksaker
självtester
svamp i underlivet
urinvägar
urinvägsinfektion
ägglossningstest
ökad sexlust
glidmedel 7
graviditet 4
graviditetstest 3
intimrakning 3
intimtvätt 1
kondomer 11
massageoljor 4
obalans i underlivet 2
sexleksaker 2
självtester 4
svamp i underlivet 1
urinvägar 1
urinvägsinfektion 1
ägglossningstest 1
ökad sexlust 3
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
gel
kapsel
tablett
gel 3
kapsel 1
tablett 3
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
vegan
parfymfri 8
vegan 19
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 1
Visa alla
Visa färre
Kampanj RFSU Candicur 10 st
107 kr (Ord.pris 119 kr)
Kampanj RFSU Natural Balance 7 st
112 kr (Ord.pris 125 kr)
Kampanj RFSU Thin kondomer 30 st
Vegan
107 kr (Ord.pris 119 kr)
Kampanj RFSU Mixed kondomer 30 st
Vegan
98 kr (Ord.pris 109 kr)
Kampanj RFSU Profil kondomer 30 st
Vegan
98 kr (Ord.pris 109 kr)
Just nu visas 28 av 36 produkter

RFSU sexleksaker 

RFSU har ett gediget produktutbud för ett mer lustfyllt och säkert sexualliv men också ett ökat välbefinnande och en bättre livskvalitet. RFSU har inte bara sexleksaker såsom dildos, lösvaginor, vibratorer, analpluggar och penisringar, utan har även högkvalitativa kondomer, glidmedel, graviditestester, ägglossningstester, tester för könsjukdomar, kosttillskott och produkter inom intimhälsa, intimvård och kroppsvård.


RFSU kondomer

RFSU:s utbud på kondomer är outstanding och erbjuder ett säkert och bekvämt skydd för alla sorters penisar. Kondom är det enda preventivmedlet som skyddar mot både graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar. Vill du även ha ett hormonfritt preventivmedel är kondom ett vanligt val. RFSU erbjuder dessutom POWER BOOST-kondomer som förstärker upplevelsen med L-arginin. 

Välj en kondom som passar omkretsen på penis, det finns extra stora och extra små och tajta. Det finns extra tunna kondomer för en mer hudnära känsla och andra specialeffekter såsom smak och knottror.


RFSU glidmedel

Glidmedel minskar risken för att det skaver i samband med sex. Torra slemhinnor och vaginal torrhet kan göra upplevelsen obekväm eller till och med smärtsam. Med ett bra glidmedel som återfuktar och skyddar, minskar friktionen så att du får en naturlig, mjuk, återfuktad och skön känsla vid samlag eller onani.

Alla RFSU:s glidmedel är dermatologiskt och gynekologiskt testade och fria från parabener. 

Det finns olika typer av glidmedel som har olika funktioner. Exempelvis med värmande effekt för upphöjd lustkänsla eller för en så mjuk, återfuktad och naturlig känsla som möjligt.

Storsäljaren Klick Natural Glide ger en naturlig och skön känsla. Lyxiga Sense Me Magic Glide ger en len och rik återfuktning. Silikonbaserade Klick Supreme Glide ger maximalt skydd och en riktigt silkeskänsla. 

Vilket glidmedel väljer du?


RFSU Ägglossningstest

RFSU Ägglossningstest är enkelt att genomföra och du får ett tydligt besked på några minuter. Ägglossningstestet kan mäta mycket låga hormonhalter och har därför hög tillförlitlighet. Ägglossningstestet är av samma typ som barnmorskor och gynekologer använder och är utvecklat i samarbete med RFSU-kliniken.


RFSU graviditetstest

RFSU:s graviditetstest är enkelt att använda och ger ett tydligt besked inom bara några minuter. Testet kan mäta mycket låga hormonhalter vilket ger en hög tillförlitlighet. RFSU:s graviditetstest är utvecklat i samråd med RFSU-kliniken.

Testet kan användas från och med den dag du skulle ha haft din menstruation, och det är säkrast att mäta morgonurinen. Detta graviditetstest är av samma typ som barnmorskor och gynekologer använder.