RFSU

RFSU

RFSU startade redan 1933 och stred då bland annat för rätten till preventivmedel och abort, avkriminalisering av homosexuella och sexualundervisning i skolorna.

Förbundet finansierade sin verksamhet genom att sälja kondomer – och så ligger det till än i dag. Överskottet av kondomförsäljningen går tillbaka till förbundet och dess viktiga arbete med sexualupplysning och mänskliga rättigheter, både i Sverige och i hela världen.

RFSU vill vara ett självklart val för konsumenter när det gäller produkter inom sex och samlevnad för att bidra till ett mer lustfullt och säkert sexualliv. Produkter från RFSU håller högsta kvalitet –exempelvis tillverkas och testas kondomerna på en egen fabrik.

På MEDS hittar du RFSU:s produkter och varumärken. Exempelvis Profil, Thin och Grande, glidmedel, graviditetstest, gel för intimrakning med mera.

Ligg lugnt!

 

Läs mer
Filtrera
RFSU Graviditetstest 8 st
79 kr (Rek.pris 149 kr)
RFSU Klick Natural Glide 100 ml
39 kr (Rek.pris 69 kr)
RFSU Intim Easy Shave Gel 150 ml
Vegan
42 kr (Rek.pris 55 kr)
RFSU Candicur 10 st
119 kr (Rek.pris 149 kr)
RFSU Intim Daily Wash 150 ml
Vegan
49 kr (Rek.pris 59 kr)
RFSU Intim Cooling Balm 40 ml
Vegan
44 kr (Rek.pris 59 kr)
RFSU UrinCur Utripro Plus 15 st
143 kr (Rek.pris 179 kr)
RFSU Sense Me Oh Yes 40 ml
Vegan
99 kr (Rek.pris 129 kr)
RFSU Mixed kondomer 30 st
Vegan
109 kr (Rek.pris 175 kr)
RFSU Klick Intim Cream 40 ml
Vegan
39 kr (Rek.pris 59 kr)
RFSU Power Boost kondomer 8 st
59 kr (Rek.pris 79 kr)
RFSU Klick Ultra Glide 50 ml
Vegan
59 kr (Rek.pris 79 kr)
RFSU Sense Me Magic Glide 75 ml
Vegan
69 kr (Rek.pris 79 kr)
RFSU Klick Supreme Glide 40 ml
Vegan
87 kr (Rek.pris 129 kr)
RFSU Natural Balance 7 st
126 kr (Rek.pris 139 kr)
Just nu visas 28 av 37 produkter

RFSU sexleksaker 

RFSU har ett gediget produktutbud för ett mer lustfyllt och säkert sexualliv men också ett ökat välbefinnande och en bättre livskvalitet. RFSU har inte bara sexleksaker såsom dildos, lösvaginor, vibratorer, analpluggar och penisringar, utan har även högkvalitativa kondomer, glidmedel, graviditestester, ägglossningstester, tester för könsjukdomar, kosttillskott och produkter inom intimhälsa, intimvård och kroppsvård.


RFSU kondomer

RFSU:s utbud på kondomer är outstanding och erbjuder ett säkert och bekvämt skydd för alla sorters penisar. Kondom är det enda preventivmedlet som skyddar mot både graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar. Vill du även ha ett hormonfritt preventivmedel är kondom ett vanligt val. RFSU erbjuder dessutom POWER BOOST-kondomer som förstärker upplevelsen med L-arginin. 

Välj en kondom som passar omkretsen på penis, det finns extra stora och extra små och tajta. Det finns extra tunna kondomer för en mer hudnära känsla och andra specialeffekter såsom smak och knottror.


RFSU glidmedel

Glidmedel minskar risken för att det skaver i samband med sex. Torra slemhinnor och vaginal torrhet kan göra upplevelsen obekväm eller till och med smärtsam. Med ett bra glidmedel som återfuktar och skyddar, minskar friktionen så att du får en naturlig, mjuk, återfuktad och skön känsla vid samlag eller onani.

Alla RFSU:s glidmedel är dermatologiskt och gynekologiskt testade och fria från parabener. 

Det finns olika typer av glidmedel som har olika funktioner. Exempelvis med värmande effekt för upphöjd lustkänsla eller för en så mjuk, återfuktad och naturlig känsla som möjligt.

Storsäljaren Klick Natural Glide ger en naturlig och skön känsla. Lyxiga Sense Me Magic Glide ger en len och rik återfuktning. Silikonbaserade Klick Supreme Glide ger maximalt skydd och en riktigt silkeskänsla. 

Vilket glidmedel väljer du?


RFSU Ägglossningstest

RFSU Ägglossningstest är enkelt att genomföra och du får ett tydligt besked på några minuter. Ägglossningstestet kan mäta mycket låga hormonhalter och har därför hög tillförlitlighet. Ägglossningstestet är av samma typ som barnmorskor och gynekologer använder och är utvecklat i samarbete med RFSU-kliniken.


RFSU graviditetstest

RFSU:s graviditetstest är enkelt att använda och ger ett tydligt besked inom bara några minuter. Testet kan mäta mycket låga hormonhalter vilket ger en hög tillförlitlighet. RFSU:s graviditetstest är utvecklat i samråd med RFSU-kliniken.

Testet kan användas från och med den dag du skulle ha haft din menstruation, och det är säkrast att mäta morgonurinen. Detta graviditetstest är av samma typ som barnmorskor och gynekologer använder.


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto