Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

RFSU

RFSU

RFSU startade redan 1933 och stred då bland annat för rätten till preventivmedel och abort, avkriminalisering av homosexuella och sexualundervisning i skolorna.

Förbundet finansierade sin verksamhet genom att sälja kondomer – och så ligger det till än i dag. Överskottet av kondomförsäljningen går tillbaka till förbundet och dess viktiga arbete med sexualupplysning och mänskliga rättigheter, både i Sverige och i hela världen.

RFSU vill vara ett självklart val för konsumenter när det gäller produkter inom sex och samlevnad för att bidra till ett mer lustfullt och säkert sexualliv. Produkter från RFSU håller högsta kvalitet –exempelvis tillverkas och testas kondomerna på en egen fabrik.

På MEDS hittar du RFSU:s produkter och varumärken. Exempelvis Profil, Thin och Grande, glidmedel, graviditetstest, gel för intimrakning med mera.

Ligg lugnt!

 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
51 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 4
Vegan 20
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
glidmedel
graviditet
graviditetstest
intimrakning
intimtvätt
kondomer
massageoljor
obalans i underlivet
sexleksaker
självtester
urinvägar
urinvägsinfektion
ägglossningstest
ökad sexlust
glidmedel 12
graviditet 5
graviditetstest 3
intimrakning 3
intimtvätt 2
kondomer 19
massageoljor 5
obalans i underlivet 3
sexleksaker 2
självtester 5
urinvägar 1
urinvägsinfektion 1
ägglossningstest 2
ökad sexlust 4
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
gel
kapsel
tablett
gel 3
kapsel 1
tablett 2
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
parfymfri
vegan
parfymfri 10
vegan 20
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 3
Visa alla
Visa färre
RFSU Graviditetstest 8 st
79 kr (Rek.pris 149 kr)
RFSU Sense Me Oh Yes 40 ml
Vegan
105 kr (Rek.pris 129 kr)
RFSU UrinCur Utripro Plus 15 st
143 kr (Rek.pris 179 kr)
RFSU Mixed kondomer 30 st
Vegan
109 kr (Rek.pris 175 kr)
RFSU Intim Easy Shave Gel 150 ml
Vegan
43 kr (Rek.pris 55 kr)
RFSU Intim Cooling Balm 40 ml
Vegan
44 kr (Rek.pris 59 kr)
RFSU Intim Daily Wash 150 ml
Vegan
48 kr (Rek.pris 59 kr)
RFSU Sense Me Magic Glide 75 ml
Vegan
69 kr (Rek.pris 79 kr)
RFSU Klick Intim Cream 40 ml
Vegan
39 kr (Rek.pris 59 kr)
RFSU Klick Supreme Glide 40 ml
Vegan
87 kr (Rek.pris 129 kr)
RFSU Kondomer 20 st
59 kr (Rek.pris 65 kr)
Just nu visas 28 av 51 produkter

RFSU sexleksaker 

RFSU har ett gediget produktutbud för ett mer lustfyllt och säkert sexualliv men också ett ökat välbefinnande och en bättre livskvalitet. RFSU har inte bara sexleksaker såsom dildos, lösvaginor, vibratorer, analpluggar och penisringar, utan har även högkvalitativa kondomer, glidmedel, graviditestester, ägglossningstester, tester för könsjukdomar, kosttillskott och produkter inom intimhälsa, intimvård och kroppsvård.


RFSU kondomer

RFSU:s utbud på kondomer är outstanding och erbjuder ett säkert och bekvämt skydd för alla sorters penisar. Kondom är det enda preventivmedlet som skyddar mot både graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar. Vill du även ha ett hormonfritt preventivmedel är kondom ett vanligt val. RFSU erbjuder dessutom POWER BOOST-kondomer som förstärker upplevelsen med L-arginin. 

Välj en kondom som passar omkretsen på penis, det finns extra stora och extra små och tajta. Det finns extra tunna kondomer för en mer hudnära känsla och andra specialeffekter såsom smak och knottror.


RFSU glidmedel

Glidmedel minskar risken för att det skaver i samband med sex. Torra slemhinnor och vaginal torrhet kan göra upplevelsen obekväm eller till och med smärtsam. Med ett bra glidmedel som återfuktar och skyddar, minskar friktionen så att du får en naturlig, mjuk, återfuktad och skön känsla vid samlag eller onani.

Alla RFSU:s glidmedel är dermatologiskt och gynekologiskt testade och fria från parabener. 

Det finns olika typer av glidmedel som har olika funktioner. Exempelvis med värmande effekt för upphöjd lustkänsla eller för en så mjuk, återfuktad och naturlig känsla som möjligt.

Storsäljaren Klick Natural Glide ger en naturlig och skön känsla. Lyxiga Sense Me Magic Glide ger en len och rik återfuktning. Silikonbaserade Klick Supreme Glide ger maximalt skydd och en riktigt silkeskänsla. 

Vilket glidmedel väljer du?


RFSU Ägglossningstest

RFSU Ägglossningstest är enkelt att genomföra och du får ett tydligt besked på några minuter. Ägglossningstestet kan mäta mycket låga hormonhalter och har därför hög tillförlitlighet. Ägglossningstestet är av samma typ som barnmorskor och gynekologer använder och är utvecklat i samarbete med RFSU-kliniken.


RFSU graviditetstest

RFSU:s graviditetstest är enkelt att använda och ger ett tydligt besked inom bara några minuter. Testet kan mäta mycket låga hormonhalter vilket ger en hög tillförlitlighet. RFSU:s graviditetstest är utvecklat i samråd med RFSU-kliniken.

Testet kan användas från och med den dag du skulle ha haft din menstruation, och det är säkrast att mäta morgonurinen. Detta graviditetstest är av samma typ som barnmorskor och gynekologer använder.