Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
RFSU FemCare Intim Wash Oil 150 ml

RFSU FemCare Intim Wash Oil 150 ml

Slut i lager
79 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
RFSU FemCare Intim Wash Oil 150 ml från RFSU är en mild intimtvätt samt även vårdande olja i samma produkt, speciellt anpassad för torra slemhinnor i underlivet. Oljan har hög fetthalt och rengör varsamt samt verkar mjukgörande. Så mild att den även kan strykas på huden utan att sköljas av, för att mjukgöra och skydda känsliga underliv. Innehåller lugnade bisabolol och vårdande E-vitamin. Berikad med naturliga oljor (safflor-, solros- och rapsolja). Gynekologiskt testad. Utan parfym. Prova gärna tillsammans med RFSU Intim Relief Balm som verkar långvarigt mjukgörande och skyddande för torr och irriterad hud i underlivet. Problem med torra slemhinnor är vanligt för kvinnor i klimakteriet. Irritation och svid i huden och slemhinnorna runt underlivet kan vara tecken på torra slemhinnor.
Produktfakta
Varumärke
EAN
7310572400126
Förpackningsstorlek
150 ml
Dosering & Användning
För daglig användning vid intim rengöring. Kan även användas som en intimolja som stryks på huden utan att sköljas av för att mjukgöra och skydda torra och känsliga underliv. Prova även gärna RFSU Intim Relief Balm som lindrar torr och irriterad hud i underlivet och verkar intensivt mjukgörande.
Innehåll
Paraffinum Liquidum, Canola Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Oleth-5, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Citric Acid.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 79 kr
Produktrekommendationer
Något för dig?