Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
ProbiMage Travel Pack 20 kapslar

Probi Original 20 kapslar

Finns i lager
rek.pris 99 kr
89 kr
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Probi Original är ett kosttillskott som hjälper dig att upprätthålla och bibehålla en hälsosam tarmflora. Här kommer det i en smidig reseförpackning innehållandes 20 kapslar. 

Det är Sveriges mest använda kosttillskott med probiotika, eller levande mjölksyrabakterier som det i själva verket är. Dessa bakterier bidrar till att balansera tarmmikrobiotan, vilket är viktigt för ett starkt immunförsvar och ett hälsosammare matsmältningssystem. 

Probi Original har utvecklats tack vare 20 års svensk forskning och drygt 30 publicerade studier. Kapslarna innehåller probiotikan Lactobaciullus Plantarum 299V (LP299V®) vilket är en vanligt förekommande god bakterie i en frisk tarm. Den har en unik mannosbinding vilket gör att nybildningen av tarmväggen aktiveras och slemproduktionen ökar.

Det gör att din tarm hålls skyddad och kommer lättare att kunna arbeta normalt. LP299V® ger dessutom näring till tarmväggen och ökar den biologiska mångfalden i tarmen, vilket betyder att även andra typer av mjölksyrastammar i magen kommer att öka. Bakteriestammen i Probi Original är robust och har valts ut för att överleva bra och stanna kvar länge i tarmen.

Varför ska man äta probiotika?

Probiotika har visat sig ha en god effekt på vårt immunförsvar och minskar dessutom risken för inflammatoriska tarmsjukdomar och infektioner. Det gör att du lättare kan ta upp näring och kommer göra din mage allmänt gladare. Ta en kapsel om dagen för att bibehålla en god tarmflora. Kan användas av vuxna och barn över 3 år.

Varumärke
EAN
7394098900322
Förpackningsstorlek
20 st
Dosering & Användning 1 kapsel dagligen. Sväljes med vätska. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.
Innehåll

Ingredienser: Fyllnadsmedel (potatisstärkelse), kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), Lactobacillus plantarum 299v, klumpförebyggande medel (veg.magnesiumstearat). Varje kapsel innehåller 10 miljarder bakterier.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 66,75 kr