Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Probi

Probi

Probi är en serie kosttillskott innehållande mjölksyrabakterier. Mjölksyrabakterier finns naturligt i kroppen och det är viktigt att ha en balanserad bakterieflora. Probi är ett svenskt forskningsföretag, ledande inom probiotisk forskning, som grundades 1991. Men resan började tidigare än så. Redan i början av 1980-talet funderade ett par forskare vid Lunds Universitet kring varför vissa intensivvårdspatienter hade svårare att tillfriskna. I en frisk tarm lever bakterier i samförstånd med kroppen och deras närvaro är viktig för att stimulera kroppens immunsystem.

Faktum är att mellan 70 - 80 % av immunsystemet sitter i magtarmkanalen. Det forskarna ville ta reda på var om tarmen möjligtvis kunde få hjälp av bakterier. Projektet resulterade i den patenterade bakteriestammen Lactobacillus plantarum (Lp299v®). Den tillhör bakteriearten Lactobacillus plantarum som förekommer naturligt på skal av bär och frukter — där den bryter ned fibrer och bildar substanser som hindrar mögelangrepp. Genom det tvärvetenskapliga forskningsprojektet mellan kirurger, mikrobiologer och nutrionister, lades grunden till det som idag är Probi – pionjärer inom probiotisk forskning och utveckling.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil. 

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
9 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 9
Vegan 1
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
för magen
graviditet
immunförsvar
magbesvär hos barn
magen i trim
vitaminer
vitaminer & hälsokost
för magen 8
graviditet 1
immunförsvar 1
magbesvär hos barn 1
magen i trim 6
vitaminer 1
vitaminer & hälsokost 2
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
kapsel
pulver
tuggtablett
kapsel 5
pulver 1
tuggtablett 2
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 1
Visa alla
Visa färre
-20% Probi Original 80 kapslar
Vegan
167 kr (Ord.pris 209 kr)
-20% Probi Original 40 kapslar
102 kr (Ord.pris 128 kr)
-20% Probi Female 60 kapslar
197 kr (Ord.pris 247 kr)
-20% Probi Family 90 st
189 kr (Ord.pris 237 kr)
-20% Probi Original 20 kapslar
63 kr (Ord.pris 79 kr)
-20% Probi Baby 30 dospåsar
109 kr (Ord.pris 137 kr)
-20% Probi Aktiv 50+ 30 kapslar
135 kr (Ord.pris 169 kr)

ProbiMage för en god tarmflora

ProbiMage är ett kosttillskott som hjälper dig att upprätthålla och bibehålla en hälsosam tarmflora. Det är Sveriges mest använda kosttillskott med probiotika, eller levande mjölksyrabakterier som det i själva verket är. Dessa bakterier bidrar till att balansera tarmmikrobiotan, vilket är viktigt för ett starkt immunförsvar och ett hälsosammare matsmältningssystem.