Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Probi Female 60 kapslar

Probi Female 60 kapslar

Finns i lager
259 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Probi® Female är ett kosttillskott framtaget till den fertila, gravida och ammande kvinnan. Den består av den kliniskt dokumenterade och patenterade mjölksyrabakterien Lactiplantibacillus plantarum 299v (LP299V®). Mjölksyrabakterien LP299V® har ingått i mer än 70 kliniska studier hos människor.

Probi Female innehåller även järn, vitamin C och folsyra och har signifikant visats öka det dagliga upptaget av järn. Den bidrar även till att uppnå och bibehålla jämna järnnivåer. Den mängd järn som finns i Probi Female är jämförbar med den mängd järn som finns i en genomsnittlig lunch- eller middagsportion.

En kapsel dagligen rekommenderas till kvinnor i fertil ålder. Probi Female har testats hos gravida kvinnor. Under graviditet rekommenderas två kapslar dagligen. Kapslarna bör intas i samband med måltid, och kan antingen sväljas hela eller strös på kall eller ljummen mat eller dryck såsom yoghurt.

Probi AB är ett svenskt forskningsföretag och samtliga mjölksyrabakterier hos Probi är framtagna i Sverige.

Produktfakta
Dosering & Användning
Tag 1-2 kapslar dagligen, gravida tar 2 kapslar dagligen. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI) / 2 kapslar (% av DRI):
Vitamin C 12 mg (15%) / 24 mg (30%)
Folsyra 30 µg (15%) / 60 µg (30%)
Järn 4,2 mg (30%) / 8,4 mg (60%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Stärkelse, bakteriekultur (Lactiplantibacillus plantarum 299v, maltodextrin), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), järn (järnfumarat), vitamin C (L-askorbinsyra), maltodextrin, ytbehandlingsmedel (etylcellulosa, cellulosapulver), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 207,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?