Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Probi Female 60 kapslar

Probi Female 60 kapslar

Finns i lager
247 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Probi Female innehåller den patenterade mjölksyrabakterien Lactobacillus plantarum 299v. Den har genomgått ett sextiotal kliniska studier och har kliniskt visat förmåga att överleva matsmältningspassagen och stanna kvar i tarmen. Probi Female innehåller även folsyra, C-vitamin och järn.

Folat (folsyra) har en roll i celldelningsprocessen och bidrar till vävnadstillväxt hos gravida. Folsyra bidrar även till immunsystemets normala funktion.

Järn bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning. Järn har också en roll i celldelningsprocessen.

Vitamin C ökar järnupptaget.

Varumärke
EAN
7350028547913
Förpackningsstorlek
60 st
Dosering & Användning

Tag 1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Gravida bör ta 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar (%DRI):
Järn 8,4 mg (30%)
Vitamin C 24 mg (30%)

DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Majsstärkelse, maltodextrin, bakteriekultur (Lactobacillus plantarum 299v, maltodextrin), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), järn (järnfumarat), vitamin C (L-askorbinsyra), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (etylcellulosa, cellulosapulver), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 247 kr