-15%
Vegan
ORIGINAL SILICEA 90 KAPSLAR
1/1
Silicea

Original Silicea 90 kapslar

Stärk hud, hur och naglar från insidan med Original Silicea. Läs mer
242 kr
(Ordinarie pris 285 kr)
Finns i lager 
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktinformation

Beskrivning

Stärk hud, hur och naglar från insidan med Original Silicea.

Ge din kropp den näring den behöver för att hålla ditt hår friskt och dina naglar starka. Original Silicea kapslar innehåller en noggrant utvald kombination av kisel, zink, biotin, mangan och selen som alla arbetar för att öka din skönhet inifrån. Det är ett av Sveriges mest sålda kosttillskott för hår, hud och naglar och tillverkas av läkemedelsföretaget Anton Hübner GmbH där fokus ligger på kliniska studier, trygghet, högsta kvalitet och märkbar effekt. Kapslarna är veganska och är helt fria från socker, gluten eller konserveringsmedel.

Fördelar hos ingredienserna i Original Silicea?

Huvudingrediensen i Silicea är högkoncentrerad kiseldioxid i finfördelad form för att det enkelt ska kunna tas upp av blodet och sedan föras vidare till hud, hårrötter och nagelband. Kisel finns överallt i naturen och är det ämne som bidrar till elasticitet, styrka och flexibilitet - precis som det kommer göra för din kropp. Selen håller dina naglar starka, medan biotin och zink upprätthåller en normal kvalitet på hud och hår. Allt för att ge dig ett tjockt och friskt hår, en elastisk och smidig hy samt starka naglar som inte går av eller skivar sig.

Hur länge behöver du ta Original Silicea?

Du rekommenderas att ta kapslarna under åtminstone 8-12 veckor eftersom huden, håret och naglarna behöver tid att förnya sig. Upprepa som kur vid behov.

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke Silicea
Kategori Vitaminer & Kosttillskott > Hår, Hud & Naglar
EAN 4010160419167
Klassificering Kosttillskott
Förpackningsstorlek 90 st
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej! 
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!