Silicea

Silicea framställer 100% veganska produkter inom hår, hud, naglar, mage, akne och munsår med naturligt kisel som nyckelingrediens.

Produkter från Silicea bygger på beprövad erfarenhet och kliniska studier. I Siliceas egenvårdssortiment hittar du Sveriges mest sålda kosttillskott för hår, hud och naglar – Original Silicea.

Läs mer
Filtrera

Silicea för hår, hud och naglar

Original Silicea är ett kosttillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla ett tjockt vackert hår, elastisk hud och starka naglar.
Med noga utvalda näringsämnen som kisel, biotin, zink, selen och mangan. Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud. Zink och selen bidrar till att bibehålla normala naglar. Original Silicea innehåller inga konserveringsämnen och är ett helt naturligt kosttillskott.


Så påverkas ditt hår av Silicea 

Original Silicea innehåller noga utvalda näringsämnen som kisel, biotin, zink, selen och mangan. Ingredienserna stimulera hårrötterna så att hårväxten påverkas positivt. Biotin och zink bidrar till att behålla normal kvalitet på både hår och hud. Kiseldioxid ser till att hårsäckarna får leverans av alla viktiga mineraler som är nödvändiga för normal hårväxt och vitalitet.


Silicea MAN mot håravfall

En förutsättning för välmående hår och hud är att rätt näring når hårrötter inifrån. Original Silicea MAN är ett vegetabiliskt kosttillskott med näringsämnen för att bibehålla ett tjockt vackert hår. Innehåller en hög koncentration med kisel, biotin, koppar, zink, mangan och selen.

- Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud.
- Zink och selen bidrar till att bibehålla normala naglar.
- Mangan skyddar cellerna mot oxidativ stress.


Silicea Mag-Tarm Direkt mot diarré, halsbränna och gasig mage 

Silicea Mag-Tarm Direkt är en kiselgel mot halsbränna som verkar både skyddande och absorberande. Även mot gasig mage och uppkördhet. Utan smak, lukt och fri från konserveringsmedel och övriga tillsatser. Förpackningen innehåller 30 st dospåsar.


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto