Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Silicea

Silicea

Varumärket Silicea har fokus på högkvalitativa, naturliga, miljövänliga och vegan-certifierade produkter för inre och yttre skönhet och hälsa. Samtliga produkter har den unika och väldokumenterade Silicea kiselgelen som bas. Silicea tillverkas av Anton Hübner i de finaste områdena i Schwarzwald, Tyskland, känt för sin historia av tillverkning av världsunika varumärken inom naturläkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och naturlig kosmetik med funktionella ingredienser.  


Original Silicea är Sveriges mest sålda kosttillskott som ger näring inifrån för att bibehålla ett tjockt hår med mindre håravfall, frisk elastisk hud och starka naglar. Silicea kosmetiska hud och hårprodukter reparerar, vårdar, återfuktar och tillför näring. Den medicinska serien Silicea Mag-Tarm är godkänd för behandling av akuta- och kroniska magproblem samt IBS (Irritabel Bowel Syndrome). Silicea Mun Herpes hjälper vid munsår och herpesblåsor.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
14 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 13
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
balsam
diarré
för magen
gaser i magen & ibs
halsbränna & sura uppstötningar
hår hud & naglar
håravfall
kollagen
munsår & herpes
schampo
balsam 1
diarré 4
för magen 3
gaser i magen & ibs 4
halsbränna & sura uppstötningar 4
hår hud & naglar 7
håravfall 1
kollagen 1
munsår & herpes 1
schampo 1
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
flytande
kapsel
pulver
flytande 5
kapsel 5
pulver 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 13
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
känslig hårbotten
normal
skadat
torrt
tunt & fint
känslig hårbotten 1
normal 1
skadat 1
torrt 1
tunt & fint 1
Visa alla
Visa färre

Silicea för hår, hud och naglar

Original Silicea är ett kosttillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla ett tjockt vackert hår, elastisk hud och starka naglar.
Med noga utvalda näringsämnen som kisel, biotin, zink, selen och mangan. Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud. Zink och selen bidrar till att bibehålla normala naglar. Original Silicea innehåller inga konserveringsämnen och är ett helt naturligt kosttillskott.


Så påverkas ditt hår av Silicea 

Original Silicea innehåller noga utvalda näringsämnen som kisel, biotin, zink, selen och mangan. Ingredienserna stimulera hårrötterna så att hårväxten påverkas positivt. Biotin och zink bidrar till att behålla normal kvalitet på både hår och hud. Kiseldioxid ser till att hårsäckarna får leverans av alla viktiga mineraler som är nödvändiga för normal hårväxt och vitalitet.


Silicea MAN mot håravfall

En förutsättning för välmående hår och hud är att rätt näring når hårrötter inifrån. Original Silicea MAN är ett vegetabiliskt kosttillskott med näringsämnen för att bibehålla ett tjockt vackert hår. Innehåller en hög koncentration med kisel, biotin, koppar, zink, mangan och selen.

- Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud.
- Zink och selen bidrar till att bibehålla normala naglar.
- Mangan skyddar cellerna mot oxidativ stress.


Silicea Mag-Tarm Direkt mot diarré, halsbränna och gasig mage 

Silicea Mag-Tarm Direkt är en kiselgel mot halsbränna som verkar både skyddande och absorberande. Även mot gasig mage och uppkördhet. Utan smak, lukt och fri från konserveringsmedel och övriga tillsatser. Förpackningen innehåller 30 st dospåsar.