Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Oral-B Sensitive Clean & Care Borsthuvud 10 st
  • Oral-B Sensitive Clean & Care Borsthuvud 10 st
  • Oral-B Sensitive Clean & Care Borsthuvud 10 st
  • Oral-B Sensitive Clean & Care Borsthuvud 10 st
  • Oral-B Sensitive Clean & Care Borsthuvud 10 st
  • Oral-B Sensitive Clean & Care Borsthuvud 10 st

Oral-B Sensitive Clean & Care Borsthuvud 10 st

Finns i lager
419 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning
Som ett av Oral-B:s refillborsthuvuden i premiumsegmentet har Sensitive Clean ultratunna borststrån som är snälla mot tandköttet, kombinerat med vanliga borststrån som är tuffa mot plack. Sensitive Clean tar bort upp till 100 % mer plack och reducerar gingivit upp till 100 % jämfört med en manuell tandborste. Den unika kombinationen av ultratunna borststrån och borststrån med rundade ändar gör Sensitive Clean idealisk för alla med känslig munhåla och alla som letar efter en riktigt skonsam rengöring. Passar till alla Oral-B-handtag, utom Pulsonic och iO.
Varumärke
EAN
4210201325888
Förpackningsstorlek
10 st
Dosering & Användning

Oral-B Sensi ultratunt borsthuvud består av en kombination av standardborststrån för att rengöra tandytorna och ultratunna borststrån för varsam borstning av tandköttskanten. Borstningsteknik: Fukta borsthuvudet och applicera önskad tandkräm. För att undvika att det skvätter kan du sätta borsthuvudet mot tänderna innan du sätter påtandborsten. När du borstar tänderna med ett av de oscillerande/roterande borsthuvudena från Oral-B ska du långsamt flytta borsthuvudet från tand till tand och borsta varje tandyta i några sekunder. För samtliga borsthuvuden gäller att du ska börja med att borsta utsidan av tänderna, sedan insidan och slutligen tuggytorna.

Borsta alla fyra kvadranter i munnen lika noggrant. Tryck inte för hårt, utan låt helt enkelt tandborsten göra jobbet. Du kan ocksårådfråga din tandläkare eller tandhygienist om vilken teknik som är rätt för dig. Under de första dagarna när du använder en eltandborste kan tandköttet blöda något. Normalt upphör detta efter några dagars användning. Om det inte har upphört efter 2 veckors användning bör du kontakta din tandläkare eller tandhygienist. Tandläkare rekommenderar att man borstar tänderna tvågånger om dagen i minst 2 minuter med fluortandkräm. Fluor ger bäst effekt om du inte sköljer med för mycket vatten efteråt. Byt ut borsten var tredje månad eller tidigare om borsthuvudet ser slitet ut. Ej för barn under 3 år. Uppsikt av en vuxen är nödvändig.

Oral-B erbjuder ett brett sortiment borsthuvuden för att passa dina personliga behov när det gäller munhälsa. De flesta borsthuvud från Oral-B har ljusblåINDICATOR®-borststrån för att hjälpa dig att se när borsthuvudet behöver bytas ut. Med noggrann borstning, tvågånger om dagen i tvåminuter, kommer den blåfärgen att blekas till hälften inom cirka tre månader, vilket betyder att det är dags att byta ut borsthuvudet. Om stråna spretar innan färgen avtar trycker du kanske borsthuvudet för hårt mot tänder och tandkött . Vi rekommenderar inte att du använder Oral-B «FlossAction»- eller «3D White»-borsthuvudet om du har tandställning. Du kan använda Oral-B «Ortho»-borsthuvudet som är specialutformat för att rengöra runt tandställningar.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 419 kr