Oral-B

Oral-B

En eltandborste utklassar en manuell tandborste eftersom den tar bort mer plack på kortare tid och dessutom kommer åt lättare i munnen och mellan tänderna.  

Därför rekommenderar tandläkare världen över användandet av eltandborstar och bäst i test är Oral-B – en världsledande aktör inom innovativ munvård.

Det rundade borsthuvudet hos Oral-B eltandborstar är perfekt designat för att omsluta varje tand och effektivt avlägsna plack längs med tandköttet.

Många av modellerna hos Oral-B är också utrustade med en trycksensor som hjälper dig att borsta tänderna med rätt tryck som inte riskerar att skada tändernas emalj.

I Oral-Bs sortiment finns många olika modeller och borsthuvuden så att du kan hitta den perfekta lösningen för just dina behov.

Du hittar också Oral-B eltandborstar speciellt utvecklade för barn som förutom överlägsen rengöring av tänderna gör själva tandborstningen roligare.

Så kika runt i sortimentet av eltandborstar, tandborstrefill, borsthuvuden samt manuella tandborstar och produkter för god munhygien och ta steget mot friskare tänder med Oral-B!

Visa mer
Filtrera
Oral-B Genius 10000N White Eltandborste
1 690 kr (Rek.pris 1 699 kr)
Oral-B
Vitality Frozen 1 st
169 kr (Rek.pris 349 kr)
Oral-B Smart 4000N Eltandborste
899 kr (Rek.pris 1 499 kr)
Oral-B Pro 770 CrossAction
375 kr (Rek.pris 649 kr)
Oral-B CrossAction borsthuvud 3 st
159 kr (Rek.pris 199 kr)
Oral-B CrossAction borsthuvud 5 st
249 kr (Rek.pris 289 kr)
Just nu visas 28 av 31 produkter
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto