Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Oral-B

Tandläkare världen över rekommenderar eltandborste framför vanlig tandborste. Detta då en eltandborste tar bort mer plack på kortare tid och dessutom kommer åt lättare i munnen och mellan tänderna. Bäst i test är Oral-B – en världsledande aktör inom innovativ munvård.

Det rundade borsthuvudet hos Oral-B eltandborstar är perfekt designat för att omsluta varje tand och effektivt avlägsna plack längs med tandköttet. Många av modellerna hos Oral-B är också utrustade med en trycksensor som hjälper dig att borsta tänderna med rätt tryck som inte riskerar att skada tändernas emalj.

I Oral-Bs sortiment finns många olika modeller och borsthuvuden så att du kan hitta den perfekta lösningen för just dina behov. Du hittar också Oral-B eltandborstar speciellt utvecklade för barn som förutom överlägsen rengöring av tänderna gör själva tandborstningen roligare.

Ta steget mot friskare tänder med Oral-B!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
84 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 84
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
dålig andedräkt
eltandborstar
mellanrumsrengöring
munskölj
tandborstar
tandkräm
tandvård för barn
dålig andedräkt 2
eltandborstar 53
mellanrumsrengöring 5
munskölj 2
tandborstar 57
tandkräm 18
tandvård för barn 12
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
kräm
kräm 1
Visa alla
Visa färre
Just nu visas 28 av 84 produkter

Oral-B till barn

Oral-B Stages Power Kids eltandborstar är dekorerade med karaktärer som Star Wars och Frost för att göra borstningen roligare för barnen. Den bevisat överlägsna rengöringen jämfört med en vanlig manuell tandborste och de extra mjuka borsthuvudena är särskilt utformade för barn och kommer att hjälpa barnen att skapa livslånga hälsosamma tandvårdsvanor.

Samtidigt som barnens leenden fortsätter att växa och utvecklas så finns det ingen period som är bättre för att börja med hälsosamma tandvårdsvanor. Oral-B flourtandkräm till barn har skapats för växande leenden och för att göra tandvårdsrutinen till något roligt. De ger effektivt skydd mot hål och stärker emaljen.

Den kostnadsfria Disney Magical Timer-appen från Oral-B får barnen att borsta tänderna längre. När barnen borstar får de nya figurer och klistermärken som en rolig belöning. Den finns tillgänglig utan kostnad i iOS App Store och Google Play Store.


Kan man använda eltandborste till barn?

Använd inte eltandborste till barn under 3 år! Innan dess ska en manuell tandborste användas.


Oral-B Pro 2900 2-pack!

Ta hand om dina tänder och ditt tandkött med en eltandborste från Oral-B Pro 2900 Duo 2-pack!

När det kommer till sin munhälsa är valet av tandborste viktigt. Med en laddningsbar eltandborste från Oral-B Pro 2900 Duo så omfamnar och anpassar sig borsthuvudet efter varje tand för en nära rengöring. Det funktionella CrossAction-huvudet roterar, vinklas och pulserar för att rengöra tanden från alla håll.

Oral-B Pro 2900 Duo har två lägen:

Den har en tandköttshälsa och en daglig rengöring för en ren känsla i munnen, varje dag.

Det är viktigt att inte borsta för hårt det kan var skadligt för tänder och tandkött. Därför har Oral-B Pro 2900 en trycksensor som säger till om du trycker för hårt och som automatiskt sänker hastigheten för att uppmärksamma att tandborsten har lågt batteri.

Med en tydlig timer säger eltandborsten till när du har borstat tänderna i de rekommenderade 2 minuterna och ett fulladdat batteri håller upp till 14 dagars användning, med borstning 2 gånger om dagen.

Oral-B Pro 2900 Duo 2-pack levereras med två stycken tandborsthandtag, en gemensam laddstation samt två borsthuvuden. 


Varför eltandborste?

En eltandborste gör det mesta jobbet åt dig. Oavsett om det är borsthuvudets rörelse eller en inbyggd timer för korrekt borstningstid underlättar en eltandborste borstningen.

Elektriska tandborstar tar bort mer plack än en manuell tandborste. De kan också göra det lättare att nå svåra ställen som de bakre tänderna. Genom att ta bort mer plack från ditt barns tänder minskar du risken för karies.

Ditt barn kan tycka särskilt mycket om att använda en eltandborste, antingen för att den är ny eller för att de har sett dig använda en. Det kan göra det lättare att få dem att borsta tänderna två gånger om dagen som en vana.


Kampanj på Oral-B Vitality 100 CrossAction

Borsta tänderna med en Oral-B Vitality 100Cross Action som har en överlägsen rengöring jämfört med den vanliga manuella tandborsten.

CrossAction-borsthuvudet har borstrån som är vinklade 16 grader för att effektivt omsluta varje tand. Borsthuvudet har även en 2D-rengöringsteknik som oscillerar och roterar runt tänderna för att bättre avlägsna plack än vad en manuell tandborste klarar av. För en god och långsiktig munhälsa.