Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Oral-B

Oral-B är det världsledande varumärket inom eltandborstar och rekommenderas av tandläkare över hela världen. Eltandborstar avlägsnar bort mer plack än en vanlig tandborste och kommer dessutom åt lättare i munnen och mellan tänderna. I deras breda utbud finns det många olika eltandborstar i olika prisklasser – både för barn och vuxna. Oral-B har allt du behöver för att hålla din munhälsa i toppskick. Förutom eltandborstar har de även tandkräm som rengör på djupet, tandtråd som effektiv avlägsnar plack och välsmakande munskölj med fluor. Här kan du köpa hela deras sortiment hos MEDS Apotek!

Eltandborstar från Oral-B

Samtliga eltandborstar från Oral-B har tagits fram tillsammans med tandläkare för att säkerställa högsta kvalitet. Deras rundade borsthuvuden är designade för att komma runt varje tand och på så sätt avlägsna ännu mer plack. Flera av tandborstarna har även en trycksensor som reagerar när du borstar för hårt. På så sätt minskar du risken att skada tändernas emalj.

Oral-B gör även eltandborstar för anpassade för barn som inte bara ger en effektiv tandborstning – utan också gör den roligare!

Några av Oral-B:s bästsäljande eltandborstar är:

1) Oral-B Genius X 20200S – eltandborstarnas eltandborste. Den har inbyggd artificiell intelligens och hjälper dig till en perfekt borstning varje gång. Genius X 20200S tar bort upp till dubbelt så mycket plack som en manuell tandborste.

2) Oral-B Professional Gum Care 3 har både bluetooth, timer och en trycksensor som varnar dig när du borstar för hårt. Med sin bluetooth-funktion hjälper den dig i realtid till en optimal rengöring.

3) Oral-B Pro 1 700 Sensi UltraThin är en eltandborste som inte bara rengör på ett skonsamt sätt, utan som också påminner när det är dags att borsta ett nytt område. Den har också en trycksensor som reagerar nar när du borstar för hårt.

Vilket tandborsthuvud ska man välja?

Oral-B har en mängd olika typer av borsthuvuden som du kan välja mellan för att hitta det som passar just dig bäst.

Oral-B Interspace är anpassat för dig som har tandställning eller annan tandreglering och rengör effektivt på svåråtkomliga ställen.

Cross Action är de mest avancerade borstarna från Oral-B och tar bort maximalt med plack tack vare sina vinklade borststrån. De passar alla Oral-B:s handtag förutom Pulsonic och iO.

Precision Clean har borststrån som ändrar färg när det är dags att byta borsthuvudet vilket underlättar för dig att maximera effekten av din tandborstning.

3D White är borsthuvuden ur Oral-B:s premiumsegment. De gör tänderna vitare genom sin poleringskopp som effektivt tar bort missfärgningar.

Oavsett vilket borsthuvud du väljer – kom ihåg att de ska bytas var tredje eller var fjärde månad för bästa rengöring.

Tandkräm från Oral-B

Oral-B har tandkrämer för olika ändamål och både för barn och vuxna. Några av deras populäraste är:

1) Oral-B Kids tandkräm med Disney-motiv. Den gör tandborstningen roligare samtidigt som den skyddar tänderna effektivt. Smaken är mildare än tandkräm för vuxna vilket gör att barnen gillar den.

2) Oral-B Sensitivity & Gum Calm är för dig som har problem med ilningar. Den har bevisad effekt att lindra ilningar och svalkar tandköttet både under och efter borstningen.

3) Oral-B 3D White Arctic Fresh både stärker tänderna och gör dem vitare genom att avlägsna missfärgningar. Den innehåller bara skonsamma ämnen och skyddar även mot karies.

Köp dina produkter från Oral-B hos MEDS Apotek!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
64 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
dålig andedräkt
eltandborstar
mellanrumsrengöring
munskölj
tandborstar
tandkräm
tandvård för barn
dålig andedräkt 2
eltandborstar 40
mellanrumsrengöring 5
munskölj 2
tandborstar 23
tandkräm 13
tandvård för barn 15
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
kräm
kräm 1
Visa alla
Visa färre
Just nu visas 28 av 64 produkter

Oral-B till barn

Oral-B Stages Power Kids eltandborstar är dekorerade med karaktärer som Star Wars och Frost för att göra borstningen roligare för barnen. Den bevisat överlägsna rengöringen jämfört med en vanlig manuell tandborste och de extra mjuka borsthuvudena är särskilt utformade för barn och kommer att hjälpa barnen att skapa livslånga hälsosamma tandvårdsvanor.

Samtidigt som barnens leenden fortsätter att växa och utvecklas så finns det ingen period som är bättre för att börja med hälsosamma tandvårdsvanor. Oral-B flourtandkräm till barn har skapats för växande leenden och för att göra tandvårdsrutinen till något roligt. De ger effektivt skydd mot hål och stärker emaljen.

Den kostnadsfria Disney Magical Timer-appen från Oral-B får barnen att borsta tänderna längre. När barnen borstar får de nya figurer och klistermärken som en rolig belöning. Den finns tillgänglig utan kostnad i iOS App Store och Google Play Store.


Kan man använda eltandborste till barn?

Använd inte eltandborste till barn under 3 år! Innan dess ska en manuell tandborste användas.


Oral-B Pro 2900 2-pack!

Ta hand om dina tänder och ditt tandkött med en eltandborste från Oral-B Pro 2900 Duo 2-pack!

När det kommer till sin munhälsa är valet av tandborste viktigt. Med en laddningsbar eltandborste från Oral-B Pro 2900 Duo så omfamnar och anpassar sig borsthuvudet efter varje tand för en nära rengöring. Det funktionella CrossAction-huvudet roterar, vinklas och pulserar för att rengöra tanden från alla håll.

Oral-B Pro 2900 Duo har två lägen:

Den har en tandköttshälsa och en daglig rengöring för en ren känsla i munnen, varje dag.

Det är viktigt att inte borsta för hårt det kan var skadligt för tänder och tandkött. Därför har Oral-B Pro 2900 en trycksensor som säger till om du trycker för hårt och som automatiskt sänker hastigheten för att uppmärksamma att tandborsten har lågt batteri.

Med en tydlig timer säger eltandborsten till när du har borstat tänderna i de rekommenderade 2 minuterna och ett fulladdat batteri håller upp till 14 dagars användning, med borstning 2 gånger om dagen.

Oral-B Pro 2900 Duo 2-pack levereras med två stycken tandborsthandtag, en gemensam laddstation samt två borsthuvuden.