Oral-B Pro2500 CrossAction Black Eltandborste
1/1
Oral-B

Oral-B Pro2500 CrossAction Black Eltandborste

En bra munhälsa börjar med Oral-B PRO2500 CrossAction Black Eltandborste! Med en eltandborste från Oral-B får du en rengöring som är kliniskt bevisad att vara överlägsen i jämförelse med en hederlig vanlig tandborste. Läs mer
490 kr
(ord.pris 799 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

En bra munhälsa börjar med Oral-B PRO2500 CrossAction Black Eltandborste!

Med en eltandborste från Oral-B får du en rengöring som är kliniskt bevisad att vara överlägsen i jämförelse med en hederlig vanlig tandborste. Du får helt enkelt renare tänder, friskare tandkött och en bättre munhälsa med en Oral-B PRO2500 CrossAction Eltandborste.

Vad gör Oral-B PRO2500 CrossAction Black Eltandborste så bra?

Denna eltandborste har ett CrossAction-borsthuvud som omsluter varje tand med hjälp av de lätt vinklade stråna på borsthuvudet. Detta tillsammans med den 3D-rengöringsteknologi som oscillierar, roterar och pulserar för att bryta sönder den plack som finns på tänderna. Denna teknologi gör den 100% mer effektiv än en vanlig tandborste.

Inbyggd trycksensor.

Det är viktigt att inte borsta för hårt då det kan vara skadligt. Detta undviker du med Oral-B PRO2500 som har en inbyggd trycksensor som säger ifrån om du borstar för hårt. Som att det inte var nog har denna eltandborste två lägen att välja mellan - en daglig rengöring eller tandköttsvård som hjälper dig att ta hand om munnen.

En inbyggd timer säger till när du har borstat tänderna i de 2 minuter som rekommenderas från tandläkare och ett fulladdat batteri räcker för att borsta tänderna 2 gånger per dag i 7 dagar. Perfekt för att ta hand om sina tänder och tandkött under hela veckan.

Varumärke Oral-B
Kategori Mun & Tänder > Tandborstar > Eltandborstar
EAN 4210201179993
Förpackningsstorlek
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto