Oral-B Pro2500 CrossAction Black Eltandborste
1/1
Oral-B

Oral-B Pro2500 CrossAction Black Eltandborste

En bra munhälsa börjar med Oral-B PRO2500 CrossAction Black Eltandborste! Med en eltandborste från Oral-B får du en rengöring som är kliniskt bevisad att vara överlägsen i jämförelse med en hederlig vanlig tandborste. Läs mer
490 kr
(rek.pris 799 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning

En bra munhälsa börjar med Oral-B PRO2500 CrossAction Black Eltandborste!

Med en eltandborste från Oral-B får du en rengöring som är kliniskt bevisad att vara överlägsen i jämförelse med en hederlig vanlig tandborste. Du får helt enkelt renare tänder, friskare tandkött och en bättre munhälsa med en Oral-B PRO2500 CrossAction Eltandborste.

Vad gör Oral-B PRO2500 CrossAction Black Eltandborste så bra?

Denna eltandborste har ett CrossAction-borsthuvud som omsluter varje tand med hjälp av de lätt vinklade stråna på borsthuvudet. Detta tillsammans med den 3D-rengöringsteknologi som oscillierar, roterar och pulserar för att bryta sönder den plack som finns på tänderna. Denna teknologi gör den 100% mer effektiv än en vanlig tandborste.

Inbyggd trycksensor.

Det är viktigt att inte borsta för hårt då det kan vara skadligt. Detta undviker du med Oral-B PRO2500 som har en inbyggd trycksensor som säger ifrån om du borstar för hårt. Som att det inte var nog har denna eltandborste två lägen att välja mellan - en daglig rengöring eller tandköttsvård som hjälper dig att ta hand om munnen.

En inbyggd timer säger till när du har borstat tänderna i de 2 minuter som rekommenderas från tandläkare och ett fulladdat batteri räcker för att borsta tänderna 2 gånger per dag i 7 dagar. Perfekt för att ta hand om sina tänder och tandkött under hela veckan.

Varumärke Oral-B
Kategori Mun & Tänder > Tandborstar > Eltandborstar
EAN 4210201179993
Förpackningsstorlek
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!