Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Multi-Gyn Actigel 50 ml
  • Multi-Gyn Actigel 50 ml
  • Multi-Gyn Actigel 50 ml
Vegan

Multi-Gyn Actigel 50 ml

Finns i lager
109 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Multi-Gyn Actigel är en medicinteknisk produkt (klass 2a) som effektivt behandlar och förebygger bakteriell vaginos som är en vanlig och besvärlig vaginal infektion. Denna gel minskar oönskade flytningar och eliminerar dålig lukt, vilket ger dig omedelbar lindring från vanliga vaginala obehag som klåda, sveda och irritation.

Multi-Gyn Actigel har en unik sammansättning av det patenterade bioaktiva 2QR-komplevet. Genom att använda 2QR neutraliseras de skadliga bakterierna som orsakar bakteriell vaginos, vilket leder till en återställning av det normala pH-värdet i vaginan. Denna balanserade miljö bidrar till att förhindra återkommande infektioner och främjar en frisk vaginal flora.

Gelen kan användas intravaginalt med hjälp av den praktiska applikatorn som medföljer. Dessutom kan den appliceras på de yttre delarna av underlivet för snabb lindring av symtom.

Produkten kan användas vid graviditet och amning.

Produktfakta
Varumärke
EAN
8714207410501
Förpackningsstorlek
50 ml
Dosering & Användning
Vid besvär i de yttre delarna av underlivet kan man stryka på gelen med fingrarna. För intravaginal applicering, använd den medföljande applikatorn och behandla minst 2 gånger per dag under 5 dagar. Produkten kan användas så ofta som lindring önskas och kan inte överdoseras. Kan användas vid graviditet och amning.
Innehåll
Galaktoarabinan polyglukuronsyra korspolymer (2QR - patenterad bioaktiv polysackaridkomplex), xantangummi, glycerin, kaprylylglykol.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 109 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?