Modifast Pulver Vanilj 8x 55 G
1/1
Modifast

Modifast Pulver Vanilj 8 x 55 g

Att gå ner i vikt eller behålla sin nuvarande vikt behöver inte allt vara så svårt, det gäller bara att ha en bra kostersättning från Modifast Low Calorie Diet (LCD) hemma, en god dryck med smak av vanilj som gör sin viktresa enkel, smidig och god. Läs mer
109 kr
(rek.pris 145 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Att gå ner i vikt eller behålla sin nuvarande vikt behöver inte allt vara så svårt, det gäller bara att ha en bra kostersättning från Modifast Low Calorie Diet (LCD) hemma, en god dryck med smak av vanilj som gör sin viktresa enkel, smidig och god.

Vad är Modifast Low Calorie Diet?

Modifast Low Calorie Diet (LCD) Vanilj är en kostersättning med smak av ljuvlig vanilj som man kan ersätta en eller alla måltider under en dag. De unikt sammansatta ingredienserna ger dig den näring du behöver till ett kalorisnålt innehåll för att hjälpa dig i din viktresa.

Hur tillreder jag Modifast?

Det är enkelt att tillreda en Modifast måltid. Då kostersättningen kommer i pulverform blandar du enkelt ut en påse i vatten för en smakrik och mättande dryck. Du blandar ut innehållet från en påse med vatten i en shaker och du kan direkt avnjuta en god dryck med smak av vanilj.

Tips: Du kan dricka Modifast Vanilj både varm och kall, värm då den färdigblandade drycken i mikrovågsugnen för att få den varm. Vill du ha en glassliknande konsistens kan du alltid frysa in den färdigblandade drycken. 

Vad är en kostersättning?

En kostersättning är en livsmedelsprodukt som är speciellt framtagen för att hjälpa dig som önskar att gå ner eller behålla din vikt, att nå ditt mål. Kostersättningen innehåller all den näring du behöver för att må bra och kan därför ersätta alla måltider under en begränsad tid.

Hur många kalorier innehåller Modigfast Low Calorie Diet Vanilj?

Väljer du att ersätta alla måltider under en dag med Modifast hamnar kalorimängden mellan 800-1200 kcal per dag. 1 påse med Modifast ligger på runt 220 kcal beroende på vilken smak man väljer.

Hur ska jag dosera Modifast?

Med en kostersättning från Modifast kan du välja att antingen byta ut en måltid eller ersätta alla dagens måltider med Modifast.

  • 1 påse ersätter 1 måltid.
  • 4 påsar ersätter en hel dags måltider.

Modifast Low Calorie Diet Vanilj har just nu ett nytt recept som är mycket godare men lika näringsrikt och bra för dig som tidigare!

Innehållsförteckning
Varumärke Modifast
Kategori Träning & Vikt > Viktkontroll Träning & Vikt > Måltidsersättare
EAN 4000425074170
Förpackningsstorlek 8 st à 55 g

I samma kategori

Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!