Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • MirakelDESIGN Eye Pillow Svart
  • MirakelDESIGN Eye Pillow Svart

MirakelDESIGN Eye Pillow Svart

Finns i lager
143 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Den fantastiska CE-medicintekniska produkten migränkudden Eye pillow är tillverkad i Sverige och innehåller ekologiskt, Thermoseedbehandlat och KRAV-certifierat vete. Med sin naturliga och doftfria sammansättning är den perfekt för personer som lider av migrän, huvudvärk eller som behöver febernedsättande effekt. Eye pillow kan hjälpa till att lindra spänningar, ge ro och avslappning.

Eye pillow har en unik design med en specialkanal i innerpåsen som frigör ögonen, vilket ger en jämn fördelning av värme, kyla och vikt. Detta bidrar till en behaglig och skön upplevelse vid huvudvärk och migrän.

För att använda kudden som vetekudde värmer du bara upp innerpåsen och lägger den över ögonen. Den behåller värmen i cirka 30 minuter och kan värmas upp i mikrovågsugn eller ugn. För kylbehandling lägger du innerpåsen i en plastpåse och placerar den i frysen i 1–3 timmar. Den håller kylan i cirka 30 minuter och kan användas för att lindra smärta, svullnad och feber. Har du känslig hud kan du skydda din hud genom att lägga ett extra tygstycke mellan kudden och huden.

Läs igenom skötselråden innan användning.

Produktfakta
Dosering & Användning
Rengör Micro/ugn och återfukta innerpåsen ofta före uppvärmning.
Innehåll
Ekologiskt svenskt theromseedbehandlat vete.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 143 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?