Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Miniderm 20% 500 g Kräm

Miniderm 20% 500 g Kräm

Finns i lager
229 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning

Upprätthåll en normal hud med Miniderm Kräm.

Miniderm hjälper dig till en mjukare och mer återfuktad hud. Den vita krämen innehåller 20 % glycerol vilket är ett ämne med vattenbindande egenskaper som bidrar till att göra torr hud mer balanserad och smidig.

Den stora tuben innehåller 500 gram och är utrustad med pump vilket gör att den passar utmärkt att placera i badrummet eller sovrummet för att du enkelt ska kunna återfukta huden när det än behövs. I vårt sortiment hittar du även mindre förpackningar som är lätta att ha med sig i väskan eller ta med på resan.

Hur fungerar Minderm?

Huden hålls mjuk och smidig genom att den består av rätt mängd fett och vatten. För lite vatten i huden kan ge upphov till sprickor och att huden känns torr och narig, medan en för liten mängd fett gör att huden inte kan skydda sig från exempelvis diskmedel och tvål.

En för liten fettmängd gör huden mindre smidig och mjuk och gör dessutom att vattenhalten sjunker. Miniderm kräm innehåller därför 24 % fett för att göra huden smidig och mjuk, samt 20 % glycerol för att binda vatten i huden och hindra den från att bli torr. 

Varumärke
EAN
7319860014748
Förpackningsstorlek
500 gram
Innehåll Den aktiva substansen är glycerol 200 mg/g. Övriga innehållsämnen är hydrerad rapsolja, kolesterol, glycerolmonostearat, makrogolstearat, cetostearylalkohol, dimetikon, lättflytande paraffin, fast paraffin, vaselin, etylparahydroxibensoat (E 214), metylparahydroxibensoat (E 218), renat vatten.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 179,10 kr