Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Miniderm

Miniderm

Hos Miniderm hittar du mjukgörande krämer för torr hud för både barn och vuxna. Krämerna klassas som receptfria läkemedel med glycerol som verksamt ämne. Glycerol binder vatten i huden och gör torr hud mer normal. Miniderm innehåller även fett, som också hjälper till att göra huden mjuk och smidig. Miniderm kan användas på extra känslig hud och även för dig som är känslig mot karbamid. Krämerna passar för hela familjen!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
6 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 6
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
hudbesvär
hudvård för barn
hudbesvär 6
hudvård för barn 4
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
torr
torr 6
Visa alla
Visa färre

Miniderm – en läkemedelsklassad hudvårdsserie 

Eftersom Miniderm är en läkemedelsklassad hudvårdsserie säljs produkterna enbart på apotek – och det är viktigt att du läser bipacksedeln och följer doseringsanvisningarna. Dessa produkter har också högre krav på just effekt och säkerhet än kosmetiska krämer. 

Du kan också få Miniderm på recept. 

Miniderm i ansiktet?

Ja, du kan använda Miniderm i ansiktet – på både vuxna och barn. Den lindrar röd hud och gör huden mindre torr. 

Miniderm eller Minicare?

Miniderms kräm från ACO fungerar mot torr hud, är barriärsstärkande och förebygger atopiskt eksem för hela familjen. Minicare kräm är lite fetare och är särskilt utvecklad för barn med mycket torr hy och eksem.