Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
 • Medela Swing Maxi Dubbelbröstpump
 • Medela Swing Maxi Dubbelbröstpump
 • Medela Swing Maxi Bau0308st i test 2023.jpg

Medela Swing Maxi Dubbelbröstpump

Finns i lager
2.209 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Medela Swing Maxi Dubbelbröstpump är, precis som sin föregångare Swing Maxi Flex™, en bröstpump som möjliggör mjölkpumpning från båda brösten och kan därmed fördubbla pumpningshastigheten.

Den dubbla bröstpumpen är utrustad med Medelas 2-Phase Expression®-teknik som imiterar barnets naturliga sugmönster – först snabbt för att stimulera mjölkflödet och sedan långsamt för optimalt mjölkuttryck. Den har också nio förinställda lägen som du enkelt kan välja mellan och kontrollera med fyra användarvänliga knappar.

Du laddar enkelt bröstpumpen med USB-C kontakt vilket möjliggör snabbare laddning av det inbyggda batteriet än med mikro-USB-porten. Ett fulladdat batteri räcker för sex pumpsessioner. Brösttrattar medföljer i storlek 21 och 24 mm.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7612367075466
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning
För effektiv pumpning flera gånger dagligen Swing Maxi är en elektrisk bröstpump för personligt bruk. Den är utrustad med 2-Phase Expression-teknik och kan användas för både enkel- och dubbelpumpning. Swing Maxi bröstpump är avsedd för endast en användare. Avsedd användning och indikationer för bröstpumpar: Bröstpumpar är avsedda att användas av ammande kvinnor i sjukhus- eller hemmamiljö för att pumpa ur mjölk från bröstet. Bröstpumpar kan användas för att mildra symptom vid mjölkstockning genom att mjölk pumpas ur från bröstet. Vid mastit används bröstpumpar för att främja läkningsprocessen genom att pumpa ut bröstmjölk från det inflammerade bröstet. Bröstpumpar kan användas för att lindra ömma och spruckna bröstvårtor och att dra ut plana eller inåtvända bröstvårtor. Bröstpumpar gör det också möjligt för mammor att ge bröstmjölk till barn som inte kan amma direkt från bröstet av olika orsaker, t.ex. vid problem med sugtag, gomspalt eller till för tidigt födda barn.
Innehåll
Material som vidrör hud eller kommer i kontakt med mjölk: Brösttratt: Polypropylen och termoplast Anslutningsdel: Polypropylen Membran: Silikon Flaska: Polypropylen Lock: Polypropylen Alla delar som kommer i kontakt med bröstmjölk är fria från BPA (bisfenol A).
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 1.656,75 kr
Riktigt bra grejer
 • MEDS Vätskeersättning Apelsin 20 st
  50%
  Vegan
  MEDS Vätskeersättning Apelsin 20 st
  12,50 kr 25 kr
 • MEDS Febertermometer
  34,50 kr 69 kr
 • MEDS Vätskeersättning Hallon 20 st
  Vegan
  MEDS Vätskeersättning Hallon 20 st
  25 kr
 • MEDS Vitt Vaselin 100 ml
  50%
  Vegan
  MEDS Vitt Vaselin 100 ml
  21 kr 42 kr
 • MEDS Multivitamin Brus Apelsin 20 st
  50%
  Vegan
  MEDS Multivitamin Brus Apelsin 20 st
  12,50 kr 25 kr
 • MEDS Hårsnoddar, tunna bruna
  9,50 kr 19 kr
 • MEDS Mygga & Fästing Spray 100 ml
  39,50 kr 79 kr