Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Medela

Medela

Medela grundades i Schweiz och är än idag ett familjeägt företag som förstår betydelsen över bröstmjölkens viktiga fördelar för barnet. 

Bröstmjölk är fantastiskt. Det ger ditt barn den bästa tänkbara starten i livet. 

Medela har I över femtio år forskat inom bröstmjölk och erbjudit stöd och kunskap till ammande mammor världen över. Bröstpumparna som är tillverkade i Schweiz, finns på sjukhus världen över. Medela främjar mammors och barns hälsa genom att ge bättre tillgång till bröstmjölkens livsviktiga fördelar och erbjuder därför stöd i form av praktiska lösningar och mängder av amningshjälpmedel under mammans amningsperiod. Amning ger också fler fördelar än de rent näringsmässiga – det skyddar barnet mot infektioner, reglerar och stärker de fysiologiska systemen hos såväl mamma som barn och underlättar anknytningen mellan dem.

De har insett att bröstmjölk inte endast ger barnet näring utan även skyddar barnet mot infektioner och ger en bättre kontakt barnet och mamman emellan.

För att undvika mjölkstockning och smärta i brösten är det bra att pumpa brösten på mjölk som du sedan kan ge till ditt barn vid ett annat tillfälle, eller låte din partner sköta matningen.

I vårt sortiment med produkter från Medela hittar du allt du behöver för amningsperioden.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
56 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
amma & mata
barnprodukter
amma & mata 56
barnprodukter 3
Visa alla
Visa färre
Purelan Kräm 37 gram
109 kr (Rek.pris 139 kr)
Purelan Kräm 7 gram
62 kr (Rek.pris 79 kr)
Medela Mjölkuppsamlingskupa
116 kr (Rek.pris 129 kr)
Just nu visas 28 av 56 produkter