Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
  • Medela Special Needs flaska
  • Medela Special Needs flaska
  • Medela Special Needs flaska

Medela Special Needs flaska

Finns i lager
229 kr
Beskrivning
Medela SpecialNeeds matningsnapp är utformad för barn som inte själva kan skapa vakuum på grund av ett syndrom eller en neurologisk sjukdom, eller för att de är födda med läpp- eller gomspalt. SpecialNeeds matningsnapp kan användas med nappar i två olika storlekar. SpecialNeeds-nappen är utformad för att hjälpa de barn som inte själva kan skapa vakuum för att suga ut mjölken. Envägsventilen förhindrar att luft tränger in genom nappen. Föräldrarna kan enkelt reglera mjölkflödet tack vare den ventilförsedda skåran. Linjemarkeringen på nappen hjälper föräldrarna att hitta rätt läge (tre olika flöden). Skåran gör att nappen lätt känner av sugrörelser och sluts helt när barnet vill ta en paus. Envägsventilen förhindrar att luft tränger in genom nappen. SpecialNeeds-nappen levereras i standardstorlek. SpecialNeeds-nappen kan återanvändas efter rengöring i enlighet med bruksanvisningen.
Varumärke
EAN
7612367003063
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning SpecialNeeds specialflaska är avsedd för att mata barn med bröstmjölk eller annan vätska med liknande konsistens. SpecialNeeds specialflaska är avsedd för användning för barn med: Fysisk svaghet som till exempel låg muskeltonus. Neurologiska, hjärtrelaterade eller andningsrelaterade sjukdomar som leder till svårigheter när det gäller att samordna sugning, sväljning och andning. Orala/faciala orsaker som kluven gom/gomspalt eller mycket kort tungband. Pierre Robins syndrom eller Downs syndrom.
Innehåll Napp och ventil-membran: Silikon Övrigt: Polypropylen
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 183,20 kr