Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
  • Medela PersonalFit Flex brösttratt 21 mm 2-pack
  • Medela PersonalFit Flex brösttratt 21 mm 2-pack

Medela PersonalFit Flex brösttratt 21 mm 2-pack

Slut i lager
129 kr
Beskrivning
Medela har i samarbete med forskare och ammande mammor utvecklat en ny brösttratt, PersonalFit Flex™ – en helt ny typ av pumpning, utformad för dig. Brösttratten har en mjuk kant, vid öppningsvinkel och oval form (som kan roteras 360°), för en bekvämare pumpning och optimerad mjölkproduktion. Formen på dina bröst är unik och kan ändras under amningsperioden. Med denna brösttratt kan du enkelt anpassa bröstpumpens passform så att det blir lättare att hitta den mest bekväma och effektiva pumpningspositionen. PersonalFit Flex™ finns i fyra kanalstorlekar – i vår storleksguide på www.medela.se/storleksguide hjälper vi dig hitta rätt storlek. Valet av brösttrattsstorlek är avgörande för lyckad pumpning. Brösttratten är kompatibel med Medelas bröstpumpar Harmony, Swing Flex, Swing Maxi Flex och Freestyle Flex.
Varumärke
EAN
7612367056038
Förpackningsstorlek
2 st
Dosering & Användning För användning med Medela bröstpumpar. Den är utformad för att enkelt anpassa sig till din kroppsform, och underlättar mjölkflödet genom att hjälpa till att förebygga hoptryckning av mjölkgångarna. Detta gör det enklare för alla mammor att hitta den pumpningsposition som är mest bekväm för dem. Resultatet? En mer bekväm och effektiv urpumpning, som anpassas efter dina behov. Brösttratten ska ligga mot användarens bröst- och bröstvårtsvävnad och anslutas till anslutningsenheten PersonalFit Flex för att skapa vakuum vid bröstet och leda bröstmjölken från bröstet till anslutningsenheten och vidare ner i flaskan. PersonalFit Flex är en personlig hygienartikel som är avsedd för endast en användare. De får inte användas av flera olika mammor.
Innehåll Polypropylen och termoplast
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 103,20 kr