Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Medela PersonalFit Flex anslutningsenhet till Flex-bröstpumpar 2-pack reservdel
  • Medela PersonalFit Flex anslutningsenhet till Flex-bröstpumpar 2-pack reservdel
20%

Medela PersonalFit Flex anslutningsenhet till Flex-bröstpumpar 2-pack reservdel

Kampanj slutar 2024-04-21
Finns i lager
149 kr
119,20 kr*
*Kan ej kombineras med rabattkoder
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Reservdel som passar ihop med Medela Flex-bröstpumpar. Med anslutningsenheten PersonalFit Flex™ kan du pumpa i en mer tillbakalutad och bekväm ställning. Medela Flex™ -tekniken innebär en helt ny pumpningsupplevelse, utformad för dig.

Tack vare det översvämningsskydd som finns inbyggt i nästa generations anslutningsenheter kan du pumpa i en mer tillbakalutad och bekväm ställning, vilket gör att din mjölk kan flöda mer obehindrat. Eftersom pumpseten numera består av färre delar att rengöra och sterilisera är själva anslutningsenheterna också enkla att rengöra.

Precis som du kan förvänta dig av Medela-produkter är alla plastkomponenter tillverkade utan det kemiska ämnet BPA och uppfyller kraven i internationella säkerhetsbestämmelser. Detta är en medicinteknisk produkt.

Passar till Solo™, Swing Maxi™, Freestyle Flex™, Swing Flex™ och Swing Maxi Flex™.

Produktfakta
Dosering & Användning
För användning med Medela Flex-bröstpumpar. Anslutningsenheten ska anslutas till brösttrattarna PersonalFit PLUS och PersonalFit Flex samt till Medelas flaska för privatbruk för att skapa vakuum vid bröstet och leda bröstmjölk från bröstet till flaskan. Dessutom är anslutningsenheten avsedd att utgöra en läckagesäker barriär mellan vätske- och vakuumbelastade anslutningskomponenter och slang (motorenhet). Anslutningsenheten ska också tillhandahålla en ingång för slang. Anslutningsenheten är en personlig hygienartikel som är avsedd för endast en användare. De får inte användas av flera olika mammor.
Innehåll
Polypropylen, Silikon
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 119,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?