Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
 • Medela Hydrogel Pads 4-pack x10
 • Medela Hydrogel Pads 4-pack x10
 • Medela Hydrogel Pads 4-pack x10
 • Medela Hydrogel Pads 4-pack x10

Medela Hydrogel Pads 4-pack

Finns i lager
139 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Om du ammar och har ömma eller spruckna bröstvårtor ger Medela hydrogelinlägg omedelbar lindring och stödjer läkningsprocessen. Nyblivna mammor får ofta höra att amning inte ska göra ont, men faktum är att det kan ta lite tid innan dina bröstvårtor har vant sig vid amningens frekvens och varaktighet. Detta, i kombination med alla hormonella förändringar som pågår i din kropp den första tiden efter förlossningen, kan leda till att du får känsliga eller ömma bröstvårtor. Hydrogelinlägg kan vara till hjälp eftersom de ger omedelbar lindring av smärta i bröstvårtan. De förhindrar även att kläderna skaver mot dina bröstvårtor och stödjer läkningsprocessen om din hud är skadad. Tänk på att mycket ömma eller spruckna bröstvårtor kan vara ett tecken på att ditt barns suggrepp inte fungerar korrekt under amningen. Det är därför en god idé att låta en amningsrådgivare eller amningsspecialist kontrollera barnets suggrepp.
Produktfakta
Varumärke
EAN
7612367016780
Förpackningsstorlek
4 st
Dosering & Användning
Hur fungerar hydrogelinlägg? Medela hydrogelinlägg är speciellt utformade för att fungera som en skyddande kudde som kyler ned huden och stödjer läkningsprocessen. De täcker både bröstvårtan och vårtgården (den mörka huden kring bröstvårtan) – som båda kan drabbas av ömhet. För att använda hydrogelinläggen, följ dessa enkla steg: Börja med att tvätta händerna, öppna sedan påsen och ta bort hydrogelinläggen från plastinsatsen. Placera försiktigt inlägget med gelsidan direkt över din bröstvårta. När du ska amma tar du helt enkelt bort hydrogelinlägget och placerar den på en ren yta. Tvätta sedan brösten med varmt vatten och klappa dem torra innan du ammar. När du har ammat klart, sätt tillbaka hydrogelinläggen med rena händer. Är hydrogelinläggen återanvändningsbara? Ja, du kan återanvända ett hydrogelinlägg inom 24 timmar. Förvara inläggen på en sval, ren och torr plats mellan användningarna – de behöver inte tvättas med tvål eller rengöringsmedel. Du kan förvara hydrogelinläggen i kylskåpet för en extra kylande effekt – men förvara dem utom räckhåll för barn, om du har fler barn i familjen. Och om ett hydrogelinlägg mot förmodan skulle bli grumligt eller mjölkaktigt, kassera det och använd ett nytt.
Innehåll
Vatten, glycerin, polymer
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 111,20 kr
Riktigt bra grejer
 • MEDS Febertermometer
  34,50 kr 69 kr
 • MEDS Vätskeersättning Apelsin 20 st
  50%
  Vegan
  MEDS Vätskeersättning Apelsin 20 st
  12,50 kr 25 kr
 • MEDS Vätskeersättning Hallon 20 st
  Vegan
  MEDS Vätskeersättning Hallon 20 st
  25 kr
 • MEDS Vitt Vaselin 100 ml
  50%
  Vegan
  MEDS Vitt Vaselin 100 ml
  21 kr 42 kr
 • MEDS Multivitamin Brus Apelsin 20 st
  50%
  Vegan
  MEDS Multivitamin Brus Apelsin 20 st
  12,50 kr 25 kr
 • MEDS Hårsnoddar, tunna bruna
  9,50 kr 19 kr
 • MEDS Mygga & Fästing Spray 100 ml
  39,50 kr 79 kr