Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
Medela Harmony Manuell Bröstpump

Medela Harmony Manuell Bröstpump

Finns i lager
315 kr
Beskrivning

Medela Harmony är en manuell handbröstpump som är lätt att bära med sig och är perfekt för mammor som pumpar ibland. Tillräckligt liten för att få plats i din handväska och varken batterier eller sladd behövs. Tack vare Harmonys unika 2-Phase Expression-teknik kan du efterlikna ditt barns naturliga sugrytm. Använd först den kortare delen av handtaget med en hög frekvens för att stimulera mjölkflödet. När mjölken börjar flöda byter du till den långa sidan av handtaget för att driva ut din mjölk. Du kan också kontrollera hastigheten och intensiteten för att hitta din egen optimala rytm.

  • BPA-fri.
Varumärke
EAN
7612367073523
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning Harmony är en manuell bröstpump för tillfällig pumpning, avsedd för ammande kvinnor för att pumpa ur och samla upp deras bröstmjölk. Harmony bröstpump är avsedd för endast en användare. Följ medföljande instruktioner. Förvaringsinstruktioner. Produkten och dess tillbehör är inte värmebeständiga. Håll dem på avstånd från uppvärmda ytor eller öppen eld. Utsätt inte produkten för direkt solljus.
Innehåll 423 x 351 x 225 mm 290 g
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 252 kr