Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Herobility Teether Moose Blue

Herobility Teether Moose Blue

Finns i lager
54 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Våra snälla, mjuka och lekfulla vänner är här
Herobilitys söta maskotar har blivit roliga bitringar! Teethers ergonomiska design är snäll mot din bebis mun och tänder. De är enkla att hålla för din bebis små händer. Ett tips: För att lindra ytterligare när din bebis upplever tandsprickning kan du låta bitringen ligga i frysen en stund för en kylande effekt.

Rolig design
Din bebis kommer uppskatta formen på bitringen under en lång tid. Den taktila ytan är spännande för den yngre bebisen och i takt med att förmågan att uppfatta världen blir större kan de söta maskotarna bli lekfulla vänner.

Lindrar ömmande tandkött
Vid tandsprickning kan tandköttet klia och göra ont. Genom att tugga på en av våra mjuka bitringar kan bebisen massera det ömma tandköttet, vilket lindrar lite av det onda och hjälper genom hela tandsprickningen.

Säkert och hygieniskt material
Bitringarna från Herobility har genomgått hårda tester för att säkerställa att det är en säker leksak för ditt barn. Tack vare den solida designen utan lösa delar är bitringen enkel att hålla ren. Det medicinska silikonet är hygieniskt och allergivänligt. Samtidigt är det precis lagom mjukt för att massera tandköttet på bästa sätt. 

Produktfakta
Dosering & Användning

Sterilisering och rengöring.  Före första användning: Diska med milt diskmedel eller i diskmaskin på det övre planet.  Sterilisera därefter bitringen i rikligt med kokande vatten i 5 minuter för att säkerställa hygien. Därefter: Diskmaskinsäker. Diska produkten i diskmaskinen på det övre hyllplanet eller med milt diskmedel omedelbart efter användning och skölj sedan med rent vatten. Notera att vissa livsmedel (som tomatsås) kan missfärga produkten. Använd inte slipmedel eller antibakteriella rengöringsmedel eftersom det kan skada produkten.

Temperatur. Säker att använda i kylskåp eller frys. Kontrollera alltid temperatur vid kylning, för kall temperatur på produkten kan skada ditt barn. Placera inte produkten i en uppvärmd ugn, eftersom det kan skada produkten.

Viktig information. För att undvika skada, håll god uppsikt över av ditt barn vid användandet. Förvara inte produkten i direkt solljus eller värme, eller lämna i desinfektionsmedel (“steriliseringslösning”) längre än rekommenderat, eftersom det kan försvaga produkten.

Varning! Kontrollera produkten före varje användning. Kasta bort den vid de första tecknen på skada eller svaghet. Använd alltid denna produkt med vuxen övervakning.  Kontrollera alltid temperatur vid kylning. Denna produkt uppfyller kraven i European Standard EN 71.

Innehåll

Teether Bear: Silicone.
Teether Moose: Silicone.
Teether  Fox: Silicone.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 54 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?