Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Herobility Straw Spout
25%

Herobility Straw Spout

Kampanj slutar 2023-12-24
Finns i lager
59 kr
44,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Barn älskar sugrör
Med den här kan du hoppa över återanvändbara delar och förvandla din nappflaska från Herobility till en dryckesflaska.
Utformad för att göra det enkelt för ditt barn att dricka upp - utan krångel. Spillfri och mjuk, perfekt för barn.

Återanvänd innan återvinning. 
Med den här tilläggsprodukten kan du förvandla din Herobility-produkt till något nytt. Förläng produkternas livslängd genom att förvandla dem när ditt barn växer.

Passar Herobility's Baby Bottle och Eco Baby Bottle.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350004050338
Förpackningsstorlek
1 st
Dosering & Användning
SKÖTSELRÅD Sterilisering och rengöring. Före första användning diska med milt diskmedel och sterilisera sedan alla komponenter i kokande vatten i 5 minuter. Detta för att säkerställa hygien. Diska i diskmaskin eller för hand med milt diskmedel direkt efter varje användning och skölj med rent vatten. Diskmaskinsäker i den övre korgen, viss mat (som tomatsås) kan missfärga komponenterna. För att säkerställa korrekt rengöring/sterilisering ska produktens alla delar demonteras. Tvätta händerna noga och säkerställ att dem är rena före de är i kontakt med steriliserade delar. Använd inte slipande rengöringsmedel eller antibakteriell rengöring. Montering. Fäst sugröret i dinappens insida. Montera dinappen underifrån i ringen, lirka uppåt i stället för att dra upp i en rak linje. Se till att du drar igenom dinappen så att den övre delen är i linje med ringen. Se instruktionsfilmer och tips på www.herobility.com Viktig information. Kontrollera produkten noga och dra dinappen i alla riktningar före varje användning. Kasta bort vid minsta tecken på skada eller slitage. Slitsen i ventilen (den upphöjda, bubblan på undersidan av dinappen) kan klibba ihop sig och därför ej släppa igenom luft och orsakar att dinappen kollapsar. Om detta händer, stryk långsamt över bubblan (ventilen) ett par gånger med fingrarna för att öppna ventilen. För att undvika skador, låt inte barnet gå med flaskan. Låt inte ditt barn sova med flaskan i sängen. Kontinuerlig och långvarig kontakt med söta vätskor kan orsaka karies, använd endast sockerfri mat eller vätska. Långvarigt sugande på nappflaska kan orsaka förslitningar på tänderna.. Använd endast sockerfri mat eller vätska. Förvara aldrig en dinapp i direkt solljus, i värme eller i desinfektionsmedel (“steriliseringslösning”) längre än rekommenderat eftersom det kan försvaga dinapparna. Av hygieniska skäl rekommenderar vi att du byter dinappen efter 2 månader. För ditt barns säkerhet och hälsa. VARNING! Använd alltid denna produkt under tillsyn av vuxen. Använd aldrig dinappen som en napp. Kontinuerlig och långvarig intagning av vätskor orsakar karies. Kontrollera alltid matens temperatur innan matning. Förvara alla komponenter som inte används utom räckhåll för barn. Denna produkt uppfyller kraven för den europeiska standarden EN71 och EN14350.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 44,25 kr
Produktrekommendationer
Riktigt bra grejer
 • MEDS Febertermometer
  34,50 kr 69 kr
 • MEDS Vätskeersättning Apelsin 20 st
  50%
  Vegan
  MEDS Vätskeersättning Apelsin 20 st
  12,50 kr 25 kr
 • MEDS Vätskeersättning Hallon 20 st
  Vegan
  MEDS Vätskeersättning Hallon 20 st
  25 kr
 • MEDS Vitt Vaselin 100 ml
  50%
  Vegan
  MEDS Vitt Vaselin 100 ml
  21 kr 42 kr
 • MEDS Multivitamin Brus Apelsin 20 st
  50%
  Vegan
  MEDS Multivitamin Brus Apelsin 20 st
  12,50 kr 25 kr
 • MEDS Mygga & Fästing Spray 100 ml
  39,50 kr 79 kr
 • MEDS Hårsnoddar, tunna bruna
  9,50 kr 19 kr