Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Herobility Pacifier 6m+ Peach 1-pack

Herobility Pacifier 6m+ Peach 1-pack

Finns i lager
30 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Lugnande design för både bebisar och föräldrar

Herobilitys Napp är enkel att tycka om för både bebisar och deras föräldrar. Nappens spets är oval för att passa bebisens ovalt formade mun. Den ultratunna designen är utvecklad för att minska risken för felställda tänder. Det gör den extra säker för din bebis tänder och tandkött. Den ergonomiska skölden har en unik, mjuk kant som är skonsam mot känslig hud. Det inkluderade skyddsfodralet håller nappen hygenisk när den förvaras i en ficka eller väska. Fodralet funkar också för sterilisering när du är på språng – allt du behöver är lite vatten och en mikrovågsugn.

Ultratunn och mjuk

Nappen från Herobility är designad utifrån ortodontiska riktlinjer för att minska risken för felställda tänder. Det gör den extra säker för din bebis tänder och tandkött, tack vare det mjuka, medicinska silikonet och det ultratunna fästet som håller ihop nappen och skölden.

Mjuk sköld med lufthål

Snäll mot din bebis känsliga hud tack vare den unika och skonsamma skölden. De stora lufthålen håller din bebis hud torr, för att förebygga irritation och rodnad. Kanten är tillverkad i ett exklusivt och mjukt material för bästa komfort och passform.

Symmetrisk design

Våra nappar har varken upp eller ner, vilket gör det lättare för barnet att stoppa in nappen i munnen själv. Den symmetriska designen gör den även optimal för en god utveckling av käkarna. Vilket gör våra nappar till ett säkert och enkelt val för din bebis.

Steriliserande skydd som håller den ren

Skyddsfodralet, som följer med din Herobility Pacifier, håller nappen ren från damm och smuts när du förvarar den i fickan eller väskan. Fodralet kan också fyllas med vatten för att sterilisera nappen i en mikrovågsugn.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350004052967
Förpackningsstorlek
1 st
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 30 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?