Herobility Hero Bottle Pink 240 ml
1/1
Herobility

Herobility Hero Bottle Pink 240 ml

Herobility HeroBottle är en nappflaska för välling, modersmjölksersättning eller bröstmjölk anpassad för bebisar från 2 månader. Läs mer
109 kr
(rek.pris 129 kr)
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen.
Tillfälligt slut - fråga vår kundtjänst om alternativ! 

Produktinformation

Beskrivning

Herobility HeroBottle är en nappflaska för välling, modersmjölksersättning eller bröstmjölk anpassad för bebisar från 2 månader. Flaskan har en smart shaker-funktion, med tillhörande nät och mixerlock, som ger dig möjlighet att snabbt och enkelt skaka ihop välling eller ersättning utan klumpar.

HeroBottle innehar även ett klassiskt och välbeprövat antikoliksystem som ger ett jämnt flöde samt motverkar att ditt barn sväljer luft och blir gasig i magen. Den ergonomiskt utformade dinappen HeroTeat medföljer, som gör det enkelt att skifta från bröst till flaska. Dinappen HeroTeat är designad för att sluta tätt kring ditt barns mun, förhindrar spill och dreggel och ger din bebis en behaglig ätstund. Nappflaskan ger ett stadigt och bra grepp både för små och stora händer.

Finns i flera olika färger. HeroTeat Medium/2+ månader ingår.

BPA-fri samt fri från ftalater.

Varumärke Herobility
Kategori Barn & Förälder > Amma & Mata > Nappflaskor & Tillbehör
EAN 7350004050178
Förpackningsstorlek 240 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!