Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Herobility Eco Baby Plate - Mist Gray
Eko

Herobility Eco Baby Plate - Mist Gray

Finns i lager
69 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Tallrik med lock

En tallrik för varje tillfälle
Eco Baby Plate är ett utmärkt ställe att börja och det bästa alternativet, tack vare de låga kanterna, när det är dags att börja lista ut tekniken med kniv och gaffel. Tack vare de vertikala kanterna är det enklare att låta maten stanna på tallriken, för en enklare matupplevelse för både dig och din bebis. Den miljövänliga babytallriken har ett medföljande lock som gör det superenkelt att spara matrester. De är stapelbara och tar upp lite plats i köksskåpet. Kombinera med vår Baby Placemat för att få tallriken att fastna på bordet. Eller använd den som den är, silikonringen på undersidan gör tallriken svårare att putta över bordet.

Unik design med tillhörande lock
Locket gör det superenkelt att spara matrester. Självklart är både tallriken och locket säker att använda i diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

Skapad med växtbaserat material
Vår Eco-line är gjord med biomassa från sockerrör och därför lite snällare mot miljön. Biomassan utvinns från restprodukterna av sockerrör, enkelt sett kan man säga att det som förr slängdes vid sockertillverkningen gör vi nu bestick och tallrikar av. Medan sockerrören växer absorberas koldioxid från atmosfären, vilket bidrar till minskad klimatpåverkan. Materialet kan återvinnas genom industriell kompostering – fråga på din lokala återvinningscentral.

Produktfakta
Dosering & Användning
SKÖTSELRÅD Rengöring. Diska och rengör produkten ordentligt före användning för att säkerställa hygien. Diskmaskinsäker på övre hyllplanet i max 55°C. Diska produkten i diskmaskinen eller med milt diskmedel direkt efter användning och skölj sedan med rent vatten. Notera att vissa livsmedel (som tomatsås) kan missfärga produkten. För att säkerställa korrekt rengöring och sterilisering bör produkten rengöras separat. Använd inte slipmedel eller antibakteriella rengöringsmedel eftersom det kan skada produkten. Undvik att koka eller på annat sätt utsätta produkten för temperaturer över 90°C då materialet kan deformeras och tappa formen. Uppvärmning. Häll aldrig kokande vatten direkt på produkten. Säker att använda i mikrovågsugn, hanteras försiktigt. Ta bort locket före uppvärmning i mikrovågsugn. Rör omedelbart efter uppvärmning för att jämnt fördela värmen. Testa temperaturen före servering. En för varm temperatur på maten kan skada ditt barn. Ta hänsyn till rekommendationerna av mikrovågstillverkaren. Placera inte i en uppvärmd ugn, eftersom det kan skada produkten. Viktig information. Denna produkt är tillverkad i växtbaserat material och är känslig för stötar. Hanteras varsamt. För att undvika skada, håll god uppsikt av ditt barn vid användandet. Förvara inte produkten i direkt solljus eller värme, eller lämna i desinfektionsmedel (“steriliseringslösning”) längre än rekommenderat, eftersom det kan skada produkten. Varning! Kontrollera produkten före varje användning. Kasta bort den vid de första tecknen på skada eller svaghet. Använd alltid denna produkt med vuxen övervakning. Använd aldrig produkten som leksak. Kontrollera alltid matstemperatur före matning. Denna produkt uppfyller kraven i European Standard EN 14372.
Innehåll
Plat: Bio hdpe. Lid: Polypropylene (PP). Bottom ring: Silicone.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 55,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?