Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Heey! Multimineral + Greens 90 kapslar
Vegan

Heey! Multimineral + Greens 90 kapslar

Finns i lager
179 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

100% Veganskt Mineraltillskott toppat med näringsrik Green Blend!

Heey! Vegan Multimineral är det perfekta tillskottet för en hälsosam livsstil. Denna veganvänliga produkt ger dig viktiga mineraler för att främja ditt välmående. Heey! Vegan Minerals innehåller även en näringsrik Green Blend (spirulina, broccolipulver och vetegräspulver) för extra energi.

  • 11 viktiga mineraler
  • 100% vegansk
  • Green Blend för extra energi

I dagens värld, där näringsvärden i maten ofta försämras, är det viktigt att se till att vi får alla de viktiga mineralerna som vår kropp behöver för att fungera optimalt. Vår unika formula innehåller en rad mineraler, inklusive magnesium, som stöder många viktiga biologiska processer. Magnesium är känt för att stödja musklerna, nervsystemet och hjärtat samt främja en allmän känsla av välbefinnande.

Viktiga mineraler toppat med Green Blend!

Heey! Vegan Minerals innehåller viktiga mineraler som kalcium, järn, zink, koppar, krom, jod, mangan, molybden, kalium, selen och bor. Dessa mineraler har olika funktioner i kroppen och är avgörande för ditt välmående.

För att göra detta tillskott ännu mer kraftfullt har vi inkluderat vår Green Blend med ingredienser som spirulina, broccolipulver och vetegräs. Denna naturliga blandning är full av näringsämnen och antioxidanter som kan boosta din energinivå och ditt allmänna välmående.

Enkelt och bekvämt varje dag

Säkerställ att du får alla de viktiga mineralerna din kropp behöver med Heey! Vegan Minerals. Vårt tillskott är 100% veganskt vilket gör det till ett medvetet val för både din hälsa och planeten. Heey! Vegan Minerals är en enkel lösning för att säkerställa att din kropp får i sig viktiga mineraler för en hälsosam livsstil, varje dag. Perfekt i kombination med Heey! Vegan Vitamins för att säkerställa ett komplett intag av vitaminer och mineraler för din kropp.

Produktfakta
Dosering & Användning
1-2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel (% av DRI):
Kalcium 28,6 mg (4%)
Krom 23,99 μg (60%)
Koppar 0,5 mg (50%)
Järn 7,05 mg (50%)
Jod 149,6 μg (100%)
Magnesium 130,52 mg (35%)
Mangan 1,01 mg (50%)
Molybden 24,95 μg (50%)
Kalium 61,2 mg (3%)
Selen 27,59 μg (50%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Magnesiumoxid, Tri Kalium/Kaliumcitrat, Magnesiumcitrat, Kalcium/Kalkcitrat, Greens blend (Spirulina, broccoli-pulver, vetegräspulver), Järn (järn(II)fumarat), Emulgeringsmedel (E470b) Manganglukonat, Kopparglukonat, Klumpförebyggande medel (E551), Krompikolinat, Natriumjodid, Natriumselenat, Molybden (natriummolybdatdihydrat), Natriumborat.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 179 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?