Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Heey!

Heey!

Veganskt och gott proteinpulver tillverkat i Sverige? It’s Heey! Äntligen ett schysst proteintillskott som alla kan njuta av och som smakar riktigt gott! Heey proteinpulver finns i flera härliga smaker och är helt växtbaserat. Här hittar du mer från It’s Heey! Plant Protein!

Svensktillverkat plant protein från Heey!

Gänget bakom Heey har själva letat efter ett schysst proteinpulver som är veganskt och producerat i Sverige. De få produkter de hittade funkade, men kändes och smakade inte helt hundra. Därför tog de saken i egna händer och bestämde sig för att göra ett alldeles eget proteinpulver!

Teamet på Heey älskar nämligen smoothies, shakes, proteinpulver och mellanmål. Ja, allt som smakar gott och bidrar med energi! Men de vill gärna att det ska göra gott också och har därför lagt stort fokus på ett bra innehåll. Därför har de sett till att bara välja de bästa råvarorna för att kunna få fram en produkt av riktigt hög kvalitet.

Heey! Proteinpulver är baserat på fullvärdigt sojaprotein och protein från ärtor. Det tillverkas i Sverige och varje batch kontrolleras noga för att säkerställa högsta kvalitet! Tack vare sojabönorna, som ju är ett fullvärdigt protein, så innehåller Heey! alla de essentiella aminosyrorna som kroppen behöver. De essentiella aminosyrorna är ju som bekant byggstenarna som vår kropp består av! Kroppen får alltså allt den behöver för att bygga upp sig och må bra!

Ärtprotein och sojaprotein kompletterar varandra bra och ger en naturlig proteinkälla som kroppen lätt kan ta åt sig. Faktum är att Heey! har en av marknadens högsta proteininnehåll – hela 88% protein!

rliga smaker för smoothies, mellanmål och shakes

Något som Heey verkligen lagt energi på är smaken. Många andra veganska proteintillskott smakar ofta gräs, papper eller bara rent av trist. Det blir mer ett göromål än en belöning att dricka upp sin portion. Det här ville Heey ändra på och lade därför extra mycket fokus på just smakerna! Resultatet är ett av de mest välsmakande proteinpulver som finns på marknaden! Det hyllas av kunderna som nu äntligen kan njuta av sin shake, oavsett om de är veganer eller inte.

Precis som alla proteinpulver finns Heey i de tre klassiska smakerna - choklad, vanilj och jordgubb. Oavsett om du gör en smoothie bowl eller shake så tror vi att du kommer älska det! Testa gärna att blanda vanilj och jordgubb för en riktigt härlig och somrig kombination!

Heey har också ett par riktigt spännande proteinpulver toppade med nyttigheter. Heey Proteinpulver Acai har en liten twist och en alldeles unik smak med acai och röda bär. Heey Plant Protein spirulina & green fruits är istället en grön twist med torkade frukter och bär. Både Acai och Spirulina gör sig fantastiskt bra i en smoothie eller smoothie bowl med lite färska bär. Ja, de är riktigt goda som de är i en shaker också!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
5 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 5
Vegan 5
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
proteinpulver
proteinpulver 5
Visa alla
Visa färre
Beredningsform 0
Mina val
pulver
pulver 5
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
glutenfri
laktosfri
utan tillsatt socker
vegan
glutenfri 5
laktosfri 5
utan tillsatt socker 5
vegan 5
Visa alla
Visa färre