Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
GAAM Flavour Drops Vanilla 50 ml

GAAM Flavour Drops Vanilla 50 ml

Finns i lager
59 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

GAAM Flavor Drops är flytande aromdroppar, perfekta i all slags bakning och matlagning. De kalorifria dropparna gör sig väldigt bra i smoothies och kvarg. Ja, överallt där du vill ha sötma och smak men utan socker.

  • Fri från konserveringsmedel
  • Fri från färgämnen
  • Fri från kolhydrater, socker och fett
  • Praktisk & exakt dosering

Sätt smak på tillvaron!
GAAM`s smakdroppar är det perfekta tillbehöret i köket men det lilla formatet gör det lätt att ha dem med sig och använda oavsett om du är på jobbet, reser, är hemma eller på ditt gym. Dropparna används enkelt i shakes, smoothies, yoghurt, kvarg, drycker och mycket mer. Tack vare det kalorifria innehållet är de lämpliga för alla träningsmål och applikationer.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350077754249
Förpackningsstorlek
50 ml
Dosering & Användning
Tillsätt 3-5 sötningsdroppar (3 droppar motsvarar 0,15 ml) av produkten till önskad mat eller dryck. Justera antalet droppar efter din smak. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. Konsumera inom 30 dagar efter bruten förpackning. Konsultera med läkare om du är gravid eller ammar innan användning.
Innehåll

Näringsinnehåll per 0,15 ml
Energi 1 kJ / 0 kcal
Fett 0 g
- varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 0 g
- varav sockerarter 0 g
Fiber 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Ingredienser: Aromer, fyllnadsmedel (propylenglykol), vatten, sötningsmedel (sukralos). Tillverkad i en fabrik som även hanterar MJÖLK, SOJA, SENAP och SELLERI.

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 44,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?