Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Förbered dig inför vårsolen med EVY!

EVY Daily – en enklare hudvårdsrutin

EVYs Daily serie erbjuder multifunktionell hudvård för alla årstider och den väderväxlande våren är inget undantag. EVYs unika hudvårdsteknologin går djupare ner i hudlagret och bildar ett skyddande membran mot yttre påfrestningar, hudirriterande ämnen och miljömässig påverkan. Formulan stärker hudens naturliga barriär samtidigt som den låter huden andas och svettas fritt. Alltid utvecklad för känslig hud men passar alla hudtyper. Även den som vill undvika att få känslig hy! I serien finner du dagligt solskydd, återfuktande ansiktsmousse och vårdande kroppsmousse. 

Varför ska jag använda solskydd året runt?

Trots att UV-strålar växlar i styrka mellan årstiderna så är UVA med oss året runt. UVA går genom moln och glas och orsakar pigmenteringar, rynkor och kan på längre sikt orsaka hudcancer. Vårsolen blir extra förrädisk då vi gärna sitter i solen kyliga vårdagar utan att tänka på hur stark den är. UV-strålar har inget med värme att göra och det är därför viktigt att ha ett dagligt solskydd året runt. Exempelvis reflekterar snö över 80% av UV-strålarna och ju högre upp i fjällen desto högre UV-index.

Jag får ofta finnar av solskydd, kan jag ändå använda EVY? 

Ja! EVY passar utmärkt för aknebenägen, känslig samt både fet och torr hud. Fet hy orsakas ofta av brist på fukt och för att kompensera så producerar huden mer sebum. Moussen återfuktar intensivt, absorberas snabbt och täpper inte till porerna. Oftast är det höga koncentrationer av feta solfilter som täpper till porerna men genom vår unika teknologi kan vi hålla koncentrationen av solfilter mycket låg, vilket också minskar risk för allergiska utslag. EVY innehåller inga konserveringsmedel, parfymer eller alkohol som också kan orsaka torr, känslig och reaktiv hud.

Med Daily Defense Face Mousse SPF 50 blir det enkelt på morgonkvisten då den är ett kombinerat serum/återfuktande dagkräm/primer och högeffektivt solskydd i ett. Du behöver alltså ingen annan hudvård för att starta dagen! Moussen är återfuktande, mjukgörande och motverkar pigmenteringar. Daily Defense har högsta möjliga UVA-skydd enligt Boots Star Rating Test och PA+ test. Skyddar mot fria radikaler och HEV/blått ljus och motverkar förtidigt åldrande av huden.

Jag vill bli brun men inte skada huden, hur gör jag då?

Börja använd Daily Tan Activator. Den unika kroppsmoussen stimulerar hudens naturliga melaninproduktion utan att du utsätts för solens skadliga UV-strålar. Efter regelbunden användning kan du utveckla en lätt solkysst hud. Den förbereder, fördjupar och förlänger din solbränna. Tan Activator återfuktar och vårdar på djupet och är en perfekt bodylotion som snabbt absorberas efter dusch.

Fungerar EVY med aktiva ingredienser?

Ja visst gör den det! Vi rekommenderar att använda Daily Repair Mousse tillsammans med aktiva ingredienser i kvällsrutinen. Daily Repair Mousse är en återfuktande och lugnande ansiktsmousse som motverkar känslig hud. Formulan fungerar även som en bärare av aktiva ingredienser. Därför kan EVY förstärka aktiva ingredienser som exempelvis retinol, samtidigt som den skyddar och lugnar huden efter peeling och syror. Du får mer utav din hudvård helt enkelt!

Shoppa EVY
 • Vegan
  EVY Kids SPF 50, 150 ml
  269 kr
 • Vegan
  EVY Daily Defence Face Mousse SPF50 75 ml
  229 kr
 • Vegan
  EVY Solskyddsmousse SPF30, 150ml
  199 kr
 • Vegan
  EVY Solskyddsmousse SPF50, 100 ml
  239 kr