EVY AFTER SUN MOUSSE 150ML
1/1
EVY

EVY After Sun Mousse 150 ml

Efter en vistelse i solen är det viktigt att ta hand om och smörja in huden, precis som det är viktigt att smörja in sig när man ska exponeras för solen. Läs mer
129 kr
(rek.pris 199 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Efter en vistelse i solen är det viktigt att ta hand om och smörja in huden, precis som det är viktigt att smörja in sig när man ska exponeras för solen. Då är EVY After Sun Mousse ett måste för dig!

Vad är Evy After Sun Mousse?

Evy After Sun Mousse är en härligt återfuktande och lugnande mousse som behandlar hud som har vistats ute i solen. Den skummiga formulan svalkar och återfuktar huden i både ansiktet och på kroppen i upp till 12 timmar för en hud som får möjlighet att reparera sig själv. Den svalkande moussen hjälper även till att behålla din nyfunna solbränna.

Vad för konsistens har Evy After Sun Mousse?

Som det låter så är denna after sun i mousseform. En mousse som är matt, kladdfri och den täpper inte igen porerna.

Varför är Evy After Sun Mousse så bra?

EVY After Sun har samma medicintekniska grund som EVYs övriga sortiment med solskydd. Moussen tränger ner i det översta hudlagret för att bilda en skyddsbarriär som förstärker hudens naturliga försvar utan att kännas fet eller kladdig på huden. Mousse innehåller bland annat C- och E-vitamin, silkesextrakt och kollagen som reparerar huden efter solens skadliga UV- och UVB-strålar.

Hur verkar en after sun om jag har bränt mig?

Om du har haft oturen att bränna dig så kan du vara lugn. Evy After Sun Mousse innehåller även aloe vera, mlon och gingko bilobaextrakt som svalkar och lugnar den lätt skadade huden. EVY:s aftersun går bra att använda under smink och även som en after shave för att lugna huden. Den milda och lugnande formulan gör att Evy After Sun Mousse passar alla hudtyper, i familjen, vuxna som barn.

Fri från konserveringsmedel och parfym.

Innehållsförteckning Dosering & användning

Köps ofta tillsammans

Pris för allt 248 kr Ordinarie pris 348 kr
Varumärke EVY
Kategori Sol > After Sun Sol
EAN 5694230167043
Förpackningsstorlek 150 ml
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!