Vegan
Faith in Nature Watermelon Shampoo 400 ml
1/1
Faith in Nature

Faith in Nature Watermelon Shampoo 400 ml

Faith in Nature Watermelon Shampoo är ett schampo med en fräsh doft av vattemelon - en doft som piggar upp sinnet. Läs mer
79 kr
(rek.pris 99 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Faith in Nature Watermelon Shampoo är ett schampo med en fräsh doft av vattemelon - en doft som piggar upp sinnet. Schampot är berikat med vitamin E och glycerin som vårdar och återfuktar håret och innehåller extrakt av ekologisk vattenmelon. Doftsatt med extrakt av ekologisk vattenmelon.

Faith in Natures fina hår- och hudvårdsprodukter är baserade på naturliga ingredienser med delvis certifierade ekologiska ingredienser, fria från syntetiska konserveringsmedel, färgämnen, artificiella aromer och parfymer. De är också fria från SLES (Sodium laureth sulphate) och SLS (Sodium Lauryl Sulfate), som annars är en vanlig ingrediens i löddrande produkter och som kan irritera huden. Faith in Nature stödjer Världsnaturfonden (WWF) och deras produkter testas inte på djur. Vad sägs om tropisk doft av kokos. Alla Faith in Natures flaskor för schampo, conditioner, shower gel och handtvätt är gjorde av återvunnen plast.

Innehållsförteckning

Köps ofta tillsammans

Varumärke Faith in Nature
Kategori Hår > Schampo
EAN 708002405815
Förpackningsstorlek 400 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!