Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Faith in Nature

Faith in Nature


Man kan ta hand om sin hud samtidigt som man gör en god gärning för miljön. Faith In Nature grundades för mer än 30 år sedan av Rivka Rose med en vision att ta fram vårdande hår- och hudvårdsprodukter som endast innehåller naturliga ingredienser som gör gott för människan och miljön. Därför är Faith In Nature helt fria från parabener, syntetskt innehåll och färgämnen för en så naturlig produkt som möjligt.

Faith In Nature har ett brett produktsortiment med schampoo, balsam, duschgel och tvål som alla är baserade på naturliga ingredienser som tillsammsn vårdar huden och håret. En del av ingredienserna är ekologiskt certifierade, fria från artificiella aromer och parfymer för en så mild formula som möjligt.

Faith In Natures produkter är även helt fråa från SLES (Sodium Laureth Sulphate) och SLS (Sodium Lauryl Sulfate) som är ett verksamt ämne med en löddrande effekt och är vanligt förekommande i produkter som löddrar. Något som i många fall kan vara irriterade för huden.

För att sluta cirkeln ännu mer är även alla av Faith In Natures flaskor gjorda av återvunnen plast, för en naturliug och miljövänlig produkt på både insidan och utsidan.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
48 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 1
Kampanj 0
Vegan 26
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bad & dusch
balsam
deodorant
handtvål
mjäll
schampo
bad & dusch 12
balsam 11
deodorant 1
handtvål 12
mjäll 1
schampo 12
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
parfymfri
vegan
ekologisk 1
parfymfri 2
vegan 26
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
känslig & irriterad
torr
alla hudtyper 14
känslig & irriterad 1
torr 1
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
mjäll
normal
torrt
alla hårtyper 10
mjäll 1
normal 3
torrt 3
Visa alla
Visa färre
Just nu visas 28 av 48 produkter