Eucerin

Eucerin

Varumärket Eucerin har blivit framstående för sina innovativa och effektiva hudvårdsprodukter. MEDS har ett brett sortiment av Eucerins produktserier inom akne, eksem och överkänslig hud.

Eucerin står för hudvård som syns – produkterna täcker individuella behov, hudtillstånd och ger en friskare hud med lyster. Tack vare samarbete med hudläkare och valet av aktiva ingredienser har Eucerin blivit synonymt med hög produktkvalitet och skonsamhet. Hudvårdsmärket rekommenderas av dermatologer.

Läs mer
Filtrera
Eucerin Anti-Pigment Day 50 ml
269 kr (Rek.pris 329 kr)
Eucerin pH5 Cream 75 ml
49 kr (Rek.pris 79 kr)
Eucerin AntiRedness Soothing Care
189 kr (Rek.pris 209 kr)
Just nu visas 28 av 100 produkter

Eucerin pH5 Cream

Eucerin pH5 Skin Protection Cream är en extra skonsam kräm som återfuktar huden under 24 timmar och gör huden silkeslen. Krämen innehåller pH5 Enzyme Protection som bevarar hudens naturliga försvar.

Eucerin pH5 Cream har ett hudneutralt pH-värde och kan användas till känslig hud både i ansiktet och på kroppen.


Eucerin hudlotion för känslig hud

Eucerin pH5 Light Lotion är en extra lätt bodylotion för torr eller känslig hud. Den har en gelkonsistens som snabbt går i huden utan att kladda. Den har ett optimalt pH-värde för att stärka hudens naturliga försvar. Produkten är milt parfymerad. Den har en pump som gör applicering enkel.

AtoControl Body Care Lotion är en bodylotion med Omegaoljor och Licochalcone A som lugnar torr och irriterad hud.

Lotionen innehåller Omega-6-fettsyror (nattljusolja och druvkärneolja) och lugnande Licochalcone A (ett extrakt från lakritsrot) som ger näring åt huden och hjälper till att återställa hudens naturliga skyddsbarriär vilket gör huden mer motståndskraftig. Oparfymerad och fri från färgämnen för att minska risken för hudirritation och allergier.


Eucerin gel mot pigmentfläckar

Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector är en tunn transparent gel som används för punktvis behandling direkt på pigmentfläckar. Reducerar melaninproduktion och förebygger att pigmentfläckar återkommer. Innovationen med patenterad Thiamidol reducerar produktionen av melanin.

Synligt resultat efter 2 veckor med kontinuerlig förbättring över tid vid regelbunden användning.

Hudtonen blir jämnare. Lämplig för alla hudtyper. 

För maximal effekt - använd tillsammans med DermatoClean rengöringsprodukter.


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto