Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Douxo S3 Calm schampo 200 ml
20%

Douxo S3 Calm schampo 200 ml

Kampanj slutar 2024-07-07
Finns i lager
189 kr
151,20 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

DOUXO S3 Calm Schampo 200 ml, balanserar och lindrar.

Balanserar och lindrar torr och känslig hud. Återfuktande och vårdande ingredienser som ger balsameffekt. Lindrande och lugnande effekt på huden. För hund, katt och häst.
Allergivänligt schampo med mild doft av kokos och vanilj. Innehåller naturliga ingredienser och bidrar på ett skonsamt sätt till friskare hud och päls. Fri från tvål, sulfat, parabener, nanopartiklar, färgämnen och ftalater. Med ett balanserat pH-värde anpassat för hudens mikroflora.

Med ophytrium, förädlad naturlig ingrediens från växten Ophiopogon japonicus. Ophytrium verkar effektivt på de tre viktiga hudbarriärerna: stärker den mekaniska hudbarriären, balanserar den mikrobiologiska och lindrar den immunologiska hudbarriären.

Produktfakta
Varumärke
Kategori
EAN
3411113009472
Förpackningsstorlek
200 ml
Dosering & Användning
Enbart för utvärtes användning. Blöt djuret med ljummet vatten tills pälsen och huden är genomvåt. Applicera schampo i pälsen och massera grundligt så att schampot kommer i kontakt med huden. Låt schampot sitta kvar i 10 minuter. Viktigt för att få full effekt av schampot! Skölj därefter noggrant med vatten.
Innehåll
Ophytrium, panthenol (provitamin B), pentavitin, vitamin PP (niacinamid), jojobaolja, mjuka tvättbaser, hypoallergen doft.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 151,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?