Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Dig

Dig

Damn, it’s good! DIG snacks är riktigt goda snacks som du kan njuta av och ändå ha en hälsosam livsstil. Alla produkter är veganska, glutenfria och fria från raffinerat socker eller tillsatser. Bara smaken av ren njutning! Här på MEDS hittar du snacks och fika från DIG!

DIG – en resa från köket till hela landet

Idén till DIG kom till i Costa Rica när grundaren Carolina von Rosen fick smaka en rå chokladkaka. Smakerna exploderade i hennes mun och hon blev fascinerad att så få ingredienser kunde vara så gott! När hon kom hem till Sverige delade hon med sig av kakan till sin mamma och idén var ett faktum. All utveckling av recept och produkter sker fortfarande i Carolinas kök och provsmakas noggrant av hennes mest kräsna vänner. DIG har också haft namnet Get Raw i början, men bytte till DIG som står för Damn, It’s Good!

Fika med gott samvete!

Traditionellt fikabröd innehåller massor av socker som är ohälsosamt och som ger långsiktiga problem med kroppen. Dessutom innehåller de en hel del tomma kalorier som ger en falsk mättnad utan någon direkt näring. DIG innehåller bara naturliga, schyssta och ekologiska ingredienser – helt utan onödiga tillsatser. Alla snacks är veganska och helt fria från gluten för att alla ska kunna njuta av en god fika. Dessutom innehåller de inget raffinerat socker. Sötningen kommer från naturliga ingredienser.

Snacksen från DIG är minimalt bearbetade för att alla näringsämnen ska få vara kvar. Ingredienserna rörs försiktigt ihop och formas till en smaklig munsbit utan att värmas upp eller tillagas. De råa snacksen gör att både näring och smak stannar kvar för en ännu godare och nyttigare fikastund! Alla snacks är förpackade i en miljövänlig förpackning som går att återvinna.

Smaker som passar alla

DIG har snacks som passar alla, förutsatt att du gillar goda saker! De har till exempel små pajer med smak av choklad och härlig äppelpaj. Deras råa bollar har blivit mycket populära och finns i smaker som Banan/choklad och klassisk kanelbulle. Självklart är de alla både ekologiska och veganska!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
15 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 15
Kampanj 1
Vegan 15
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bars
glutenfritt
godis & snacks
bars 12
glutenfritt 8
godis & snacks 8
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
glutenfri
laktosfri
utan tillsatt socker
vegan
ekologisk 15
glutenfri 8
laktosfri 5
utan tillsatt socker 5
vegan 15
Visa alla
Visa färre